Μουσική

Αφιέρωμα στα τραγούδια της πρώτης ελληνίδας ντίβας Σοφίας Βέμπο!

Αφιέρωμα στα τραγούδια της πρώτης ελληνίδας ντίβας Σοφίας Βέμπο!

Τα τραγούδια της πρώτης ελληνίδας ντίβας Σοφίας Βέμπο, τραγουδισμένα από τη σοπράνο Κρίστυ Καθαρίου σε δύο  βραδιές, κάθε άλλο παρά επετειακές.  Στο αφιέρωμα αυτό θα παρακολουθήσετε την καλλιτεχνική της πορεία από το πρώτο της τραγούδι έως το »Θέατρο Βέμπο», που υπήρξε το πιο μοντέρνο της εποχής του.

Μαζί με τη σοπράνο Κρίστυ Καθαρίου θα ξετυλίξει το κουβάρι της ζωής της Σοφίας Βέμπο, ο συγγραφέας Βασίλης Τραιφόρος που ως ανιψιός του ποιητή Μίμη Τραϊφόρου και σύζυγος της Μ.Τραϊφόρου, γνωρίζει όλες τις πτυχές της κοινούς τους πορείας.

Τις πασίγνωστες και αγαπημένες μελωδίες των συνθετών Λεό Ραπίτη, Μιχάλη Σουγιούλ, Χρήστου Χαιρόπουλου,Κώστα Γιαννίδη κ.λ.π. θα παίξουν οι μουσικοί Γιώργος Κωνσταντινίδης(πιάνο- ενορχηστρώσεις) και βιολί( Φαίδων Βρυνιώτης)

Σας περιμένουμε λοιπόν στη »Galerie Δημιουργών», τη γνωστή και φιλόξενη σκηνή τέχνης  της Κηφισιάς, σε μια υπέροχη  μουσική βραδιά, γεμάτη όμορφες εικόνες, λόγια αγάπης και ταξιδιάρικες μελωδίες στις 15 και 29 Οκτωβρίου, ημέρα Κυριακή  και ώρα 8.00μ.μ.

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο 210 6251 732

Ημέρες Παράστασης :Κυριακή 15&29  Οκτωβρίου

Ώρα Προσέλευσης : 19:45

Ώρα έναρξης: 20:00

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Galerie Δημιουργών  Χελιδονούς 28, Κηφισιά, τηλ. 210 6251732

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews