Ελλάδα

Άγρια κόντρα on air ανάμεσα σε Κωνσταντοπούλου, Σαράφογλου και Πρετεντέρη

Άγρια κόντρα on air ανάμεσα σε Κωνσταντοπούλου, Σαράφογλου και Πρετεντέρη

Για άλλη μια φορά η Ζωή Κωνσταντοπούλου προκάλεσε με την παρουσία της στα Μέσα Ενημέρωσης. Αυτή τη φορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η υποψήφια της ΛΑΕ, διασταύρωσε τα ξίφη τους με την Μαρία Σαράφογλου, τον Γιάννη Πρετεντέρη, και το Νίκο Ευαγγελάτο.

Αρχικά η κ. Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε επίθεση στη Μαρία Σαράφογλου και στο Mega, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο κανάλι «από το οποίο είναι γνωστό ότι ακούγονται ψέματα».

Όταν οι δημοσιογράφοι αντέδρασε η πρόεδρος της Βουλής συνέχισε στο ίδιο ύφος λέγοντας ότι το Mega ρίχνει “λάσπη”, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε στον Γιάννη Πρετεντέρη κατηγορώντας τον ότι έγραψε ψέματα, όταν έλεγε, μέσα από τη στήλη του, ότι το χρέος είναι βιώσιμο.

Μάλιστα συνεχίζοντας την επίθεσή της στον κ. Πρετεντέρη, τον χαρακτήρισε «αυτοαποκαλούμενο» δημοσιογράφο προσθέτοντας πως είναι γνωστό ότι το Mega της κάνει… αντιπολίτευση, για να εισπράξει την απάντηση: «Δεν είστε κυβέρνηση, κυρία Κωνσταντοπούλου, για να σας κάνουμε αντιπολίτευση».

Η κ. Κωνσταντοπούλου, επέμεινε, εγκαλώντας για προπαγάνδα τον Γιάννη Πρετεντέρη και κατηγορώντας παράλληλα τους δημοσιογράφους του Mega (Μαρία Σαράφγλου, Νίκο Ευαγγελάτο και Γιάννη Πρετεντέρη) ότι δεν την αφήνουν να μιλήσει, αλλά και ότι παραποιούν τις θέσεις και τα λεγόμενά της.

Η πρόεδρος της Βουλής, επέμεινε για το ζήτημα του χρέους, χαρακτηρίζοντάς το, κατά την πάγια τακτική της, παράνομο, απεχθές και επονείδιστο, ενώ, σε ερωτήσεις για το ποιος θα το χαρακτηρίσει έτσι, απάντησε: «Ευτυχώς, για το χρέος δεν θα αποφασίσουν οι κύριοι Μπόμπολας και Ψυχάρης».

Σύμφωνα με την κ. Κωνσταντοπούλου ο επιχειρηματίας κ. Μπόμπολας βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ, δίχωςχωρίς όμως να απαντήσει στην ερώτηση της Μαρίας Σαράφογλου, εάν έχει αποδείξεις για τα λεγόμενά της.

Παράλληλα, επέκρινε την υπηρεσιακή κυβέρνηση, η οποία απείχε από την ψηφοφορία στον ΟΗΕ για το χρέος και επέμεινε ότι η Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος, την οποία συνέστησε η ίδια στη Βουλή, έχει αποφανθεί, με πόρισμά της, ότι το χρέος είναι παράνομο, επονείδιστο και μη βιώσιμο.

Δείτε το βίντεο

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews