Ελλάδα

Αγριος καβγάς στη Βουλή ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη

Αγριος καβγάς στη Βουλή ανάμεσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη

Άγριος καυγάς ξέσπασε για άλλη μια φορά ανάμεσα στην πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελο Μεϊμαράκη. Αυτή τη φορά ο καυγάς έγινε στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για την υπόθεση της Siemens.

Γύρω στις 18.30 η Ζωή Κωνσταντοπούλου άφησε αιχμές για όσους αποχώρησαν από τη χθεσινή επιτροπή φωτογραφίζοντας τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Ολγα Κεφαλογιάννη και Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Το συγκεκριμένο  γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρώην προέδρου της Βουλής με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν «καυτοί» διάλογοι.

Αναλυτικότερα:

Μεϊμαράκης: Χθες 4 φορές σας ρώτησα την ώρα λήξης. Εδώ δεν κάνουμε ό,τι θέλει ο καθένας και ιδιαίτερα εσείς. Εγώ θα ξαναφύγω αν εσείς δεν πείτε τι ώρα θα ολοκληρωθεί η επιτροπή.

Κωνσταντοπούλου: Αυτόν τον τρόπο που τον μάθατε;

Μεϊμαράκης: Είναι γαϊδουριά να μας αφήνετε να περιμένουμε και χθες και σήμερα και επίσης γαϊδουριά να μη μας λέει το προεδρείο τι ώρα θα τελειώνουμε. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι συμπεριφορά Προέδρου που θέλει να τη σεβόμαστε. Και έρχεστε από πάνω και μας προσβάλλετε… και εγώ σήμερα σα γαϊδούρι περιμένω από τις 4 γιατί η επιτροπή ήταν 5, πήγε 5.30 και ξεκίνησε 6.

Κωνσταντοπούλου: Θα οφείλατε να μιλάτε με μεγαλύτερο αυτοπεριορισμό και αυτοσυγκράτηση.

Μεϊμαράκης: Δε δέχομαι τέτοια μαθήματα από εσάς γιατί ουδέποτε έστησα τους συναδέλφους. Καταλάβατε τι σας λέω τώρα. Αφήστε σε εμένα τα “δεν έχω το λόγο” αυτά στους άλλους… Οταν με τη δική σας συμπεριφορά δεν εκπέμπετε σεβασμό. Μ’ έχετε σαν ζώο και περιμένω την κυρία ΠΡΟΕΔΡΟ (το λέει ειρωνικά).

Κωνσταντοπούλου: Δεν αναφέρθηκα σε εσάς αλλά στην Κεφαλογιάννη. Προσβληθήκατε ως έχων τη μύγα.

Μεϊμαράκης: Συνειδητά απείχα όπως και σήμερα θα απέχω αν δεν πείτε την ώρα λήξης. Εσείς κάνατε τούμπα που από «Οχι» είπατε «Παρών». Ο,τι συμπεριφορά θα έχετε αυτή θα εισπράττετε από δω και πέρα.

Κωνσταντοπούλου: Νομίζω η υπόθεση Siemens εξάπτει πολλά πάθη.

Τραγάκης: Θέλετε να μας κάνετε να αποχωρήσουμε; Αν το επιδιώκετε θα υποχωρήσουμε.

Κωνσταντοπούλου: Δεν θα σας δώσω καμία αφορμή και κανένα δικαίωμα.

Μάλιστα ο καβγάς είχε και συνέχεια. Ποιο συγκεκριμένα ο γαλάζιος βουλευτής είπε «Οταν μου χαμογελάτε θα χαμογελάω και όταν επιτίθεστε θα σας επιτίθεμαι» με την πρόεδρο της Βουλής να απαντάει «Εγώ θα σας χαμογελάω, ακόμη και όταν αυτά που μου λέτε μου προκαλούν γέλια».

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews