Κινηματογράφος

«Άμεση Αποβίβαση» (Débarquement Immédiat!)

«Άμεση Αποβίβαση» (Débarquement Immédiat!)

2 Φεβρουαρίου στους κινηματογράφους από την Odeon

Ο σκηνοθέτης/σεναριογράφος και δύο εκ των πρωταγωνιστών του «Θεέ μου, τι σου Κάναμε;» επιστρέφουν με μια ακόμη ξεκαρδιστική, αιχμηρή κωμωδία!

Ο Χοσέ έχει μία τελευταία έκδοση κρατούμενου πριν την πολυπόθητη προαγωγή του. Όμως, ο κρατούμενός του, Ακίμ, εξοργίζεται όταν αντιλαμβάνεται ότι του έχουν φορτώσει κατά λάθος την ταμπέλα του υποψήφιου τρομοκράτη και τον στέλνουν πίσω στην Καμπούλ. Αυτό που ξεκινά σαν ταξίδι ρουτίνας καταλήγει σε μπελά, αφού το αεροπλάνο τους προσγειώνεται στη Μάλτα και ο Ακίμ διαφεύγει, αναγκάζοντας τον Χοσέ να ξεκινήσει ένα τρελό ανθρωποκυνηγητό, με αναπάντεχες επιπλοκές!

Χτίζοντας πάνω στην υπέρ-επιτυχία του «Θεέ μου, τι σου Κάναμε;». Μετά την παγκόσμια εισπρακτική επιτυχία της τελευταίας του ταινίας, «Θεέ μου, τι σου Κάναμε;», ο Φιλίπ ντε Σοβερόν έμεινε πιστός στο είδος της κωμωδίας που τον έχει καθιερώσει, όπως και στο μήνυμα που θέλει να περάσει, «κρυμμένο» κάτω από τα διαδοχικά gags και τις ατάκες που πέφτουν βροχή.

Η σχετικότητα της ταινίας με την επικαιρότητα, της δίνει επιπλέον δύναμη, χάρη στην αλληλεπίδραση με το κοινό. Πιο συγκεκριμένα, η «Άμεση Αποβίβαση» έχει άμεσες αναφορές στο θέμα της έκδοσης παράνομων μεταναστών και τη φρενίτιδα της ταμπέλας του τρομοκράτη, εξαιρετικά καίριες προβληματικές στη Γαλλία του σήμερα.

Σκηνοθεσία/ Σενάριο: Φιλίπ ντε Σοβερόν

Παίζουν: Αρί Αμπιτάν, Μεντί Σαντούν, Σίριλ Λεκόμπτ, Σλίμαν Νταζί, Ριμ Κερίσι

Διάρκεια: 90’

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews