Εκδηλώσεις

Από τη Φρουτοπία στο νησί των πυροτεχνημάτων!

Από τη Φρουτοπία στο νησί των πυροτεχνημάτων!

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στους μαγικούς κόσμους του Ευγένιου Τριβιζά συνεχίζεται στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Μετά τον Γρηγόρη Βαλτινό, την Έλλη Φωτίου και το Στέφανο Ληναίο, βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά διαβάζουν ο Γιάννης Μπεχράκης και η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Kυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 11:00

Ο παράτολμος φωτορεπόρτερ Γιάννης Μπεχράκης αναλαμβάνει την αποστολή να ταξιδέψει σε ένα μυθικό πεδίο μάχης, να καλύψει έναν ξεκαρδιστικό πόλεμο και να αποκαλύψει για ποιο λόγο τα αντίπαλα στρατεύματα χρησιμοποιούν κανό αντί για κανόνια και μπουζούκια αντί για μπαζούκας.

Θα διανεμηθούν αποκλειστικές ταυτότητες ανταποκριτών φανταστικών πολέμων, υπογεγραμμένες από τον Γιάννη Μπεχράκη, τον Ευγένιο Τριβιζά και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας του Μπαρουτιστάν.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΟΥΦΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΖΟΥΦΡΩΝ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ)

Kυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 13:00

Πού πάνε οι γιαγιάδες όταν κανένας δεν τις βλέπει;

Πού πάνε στιγμές στιγμές όταν δεν πρέπει;

Γιατί προσποιούνται ότι πάνε στο κομμωτήριο, στον μανάβη ή στο καθαριστήριο, ενώ στην πραγματικότητα κατευθύνονται κάπου αλλού;

Τι θα ανακαλύψει αν τις ακολουθήσει κανείς κρυφά;

Την απάντηση σε αυτά και άλλα αναπάντητα ερωτήματα λίγοι την ξέρουν και κανένας καλύτερα από την αγαπημένη των παιδιών, των νάνων αλλά και των γιγάντων, ΚάρμενΡουγγέρη, που σας περιμένει για να μάθετε και εσείς  και να μείνετε με ανοιχτό το στόμα.

Στις γιαγιάδες και παππούδες που θα συνοδεύουν τα εγγονάκια τους θα διανεμηθούν δωρεάν γιορταστικά γιο-γιο.

Οι ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΓΙΟ-ΓΙΟ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ)

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00 και 13:00

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος, τηλ 210 3418440

Στάθμευση στο εμπορικό κέντρο athensheart

Οι θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ δικαιούνται δωρεάν στάθμευση στο Parkingτου εμπορικού κέντρου AthensHeartαπό Δευτέρα έως Σάββατο από τις 08:00-22:00.Από τις 22:00 έως τη 01:00 η χρέωση είναι 2,5€ και 1€.για κάθε επιπλέον ώρα στάθμευσης. Τις Κυριακές οι θεατές των παραστάσεων του ΙΜΚ θα επιβαρύνονται με 2,5€ για χρήση του parking από τις 10:00 έως 01:00. Από τις 01:01πμ θα επιβαρύνεται με κόστος 1€ για κάθε επιπλέον ώρα.

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews