Κινηματογράφος

«Assassin’s Creed»

«Assassin’s Creed»

Το διάσημο βιντεοπαιχνίδι δράσης, που μετρά μερικές δεκάδες εκατομμύρια πωλήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη με τον υποψήφιο για Όσκαρ, Μάικλ Φασμπέντερ, και τη βραβευμένη με Όσκαρ, Μαριόν Κοτιγιάρ, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Μέσω μιας επαναστατικής τεχνολογίας που ξεκλειδώνει τις γενετικές του μνήμες, ο Κάλουμ Λιντς (Μάικλ Φασμπέντερ) βιώνει τις περιπέτειες του προγόνου του, Αγκιλάρ, στην Ισπανία του 15ου αιώνα. Ο Κάλουμ ανακαλύπτει ότι κατάγεται από μια μυστηριώδη κρυφή αδελφότητα, τους Assassins (Ασασίνους), και συγκεντρώνει φοβερές γνώσεις και ικανότητες για να αντιμετωπίσει την καταπιεστική και παντοδύναμη οργάνωση Templar στο σήμερα.

Το Assassin’s Creed είναι μία από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του 2017. Οι απανταχού fans του διάσημου παιχνιδιού βρίσκονται ήδη στις επάλξεις. Οι λάτρεις κάθε είδους κινηματογραφικής περιπέτειας θα ζήσουν εμπειρία ζωής.  Ο παραγωγός, Φρανκ Μάρσαλ, βλέπει το μέλλον του Assassin’s Creed στη μεγάλη οθόνη σαν κάτι που θα έχει την ίδια απήχηση και διάρκεια που έχει και το παιχνίδι. «Είμαι σίγουρος ότι οι χαρακτήρες της ιστορίας είναι τόσο συναρπαστικοί κι ενδιαφέροντες που ο θεατής θα θέλει να μάθει και τη συνέχεια. Και η αλήθεια είναι ότι, με όλη την προϊστορία που κουβαλάνε, υπάρχουν πολλά ακόμη μέρη να πάνε». Εσείς, είστε έτοιμοι για το απόλυτο Άλμα Πίστης;

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Κουρζέλ

Σενάριο: Μάικλ Λέσλι, Άνταμ Κούπερ, Μπιλ Κόλατζ

Παίζουν: Μάικλ Φασμπέντερ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Τζέρεμι Άιρονς, Μπρένταν Γκλίσον, Σαρλότ Ράμπλινγκ, Αριάν Λαμπέντ

Διάρκεια: 115’

5 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους ( & σε 3D) από την Odeon

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews