Εκδηλώσεις

Χθες έγινε ένα στυγερό έγκλημα στο Κολωνάκι…

Χθες έγινε ένα στυγερό έγκλημα στο Κολωνάκι…

… αλλά μην ανησυχείτε, εξιχνιάστηκε μέσα σε λίγες ώρες!

Μια πολύ πρωτότυπη ιδέα του Οίκου Ανοχής Σκέψης Free Thinking Zone (Σκουφά 64 και Γριβαίων) με τη συμμετοχή των αγαπημένων μας συγγραφέων Χρήστου Αναστασόπουλου, Βαγγέλη Γιαννίση και Δημήτρη Σίμου έλαβε χώρα χθες και εμείς οι επίδοξοι Πουαρό, Χολμς, Μάρπλ, Μαιγκρέ, Μονταλμπάνο, Χόλε, Οικονομίδης, Καπετάνος κ.α. σπεύσαμε να ξεδιπλώσουμε το ταλέντο μας στις εξιχνιάσεις.

Ένα πτώμα βρίσκεται στην τουαλέτα και οι θαμώνες ως επίδοξοι αστυνομικοί ρεπόρτερς, μέσα από γρίφους θα έβρισκαν το δολοφόνο, που μάλιστα βρισκόταν ανάμεσά μας!

(Ο Βαγγέλης Γιαννίσης ως Ηρακλής Πουαρό παραθέτει κάποια εκ των στοιχείων)

Ένα διαδραστικό παιχνίδι αναζήτησης δολοφόνου λοιπόν, που μας «έβγαλε» στο δρόμο, μας έκανε να σκεφτούμε, να γελάσουμε, τελικώς να βρούμε το δολοφόνο και να αποδώσουμε δικαιοσύνη.

Μια εξαιρετική βραδιά, στην οποία εκτός από το «άρωμα εγκλήματος», στους δρόμους του Κολωνακίου όπου αναζητούσαμε τον ύποπτο, κυριαρχούσε και το άρωμα γιασεμιού, θυμίζοντάς μας πόσο όμορφη είναι η πόλη μας, ιδίως τα Σαββατόβραδα…

Στο τέλος της βραδιάς, απολαύσαμε τη συζήτηση με τους συγγραφείς (οι οποίοι δεσμεύτηκαν να το επαναλάβουν)  πίνοντας τσίπουρο, κέρασμα απ’ το Free Thinking Zone.

ΥΓ: Στις επόμενες ημέρες κυκλοφορούν τα νέα βιβλία των Γιαννίση «Η σκιά» από τις εκδόσεις Διόπτρα και Σίμου «Τυφλά Ψάρια» από τις εκδόσεις Bell (ουφ, σταματημό δεν έχει το έγκλημα..)

ΥΓ2: Δεν ξέρουμε αν είναι «γατάκια» ο Οικονομίδης και ο Καπετάνος (οι ήρωες των Γιαννίση και Σίμου), πάντως οι ντετέκτιβς στα «Στα βελούδινα ίχνη του δολοφόνου» του Χρήστου Αναστασόπουλου, που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πνοή είναι σίγουρα γατάκια (ναι καλέ, συμπαθητικά τετράποδα…)

photo credits: Areti Georgilis

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews