Μουσική

«Delenda est»: ο Κώστας Χαριτάτος στο Σταυρό του Νότου Club!

«Delenda est»: ο Κώστας Χαριτάτος στο Σταυρό του Νότου Club!

Για τρεις Πέμπτες στο Σταυρό του Νότου Club, ο Κώστας Χαριτάτος παρασέρνει αγαπημένους φίλους και συνεργάτες στο μαγικό ρεαλισμό μιας σκοτεινής διαδρομής, που ακροβατεί ανάμεσα στην καταστροφή και τη δημιουργία. Ένα πρόγραμμα βγαλμένο από την προσωπική του δισκογραφική πορεία, τα τραγούδια του για το θέατρο και μουσικές που είπαν κάποτε πράγματα σημαντικά και που μπορούν να μιλούν ακόμα. 

Με σκέψη αρχαία και σύγχρονη, θρύλους που ξεχειλίζουν φαντασία και ιστορίες για τον έρωτα και το θάνατο, το Delenda estείναι μια παράσταση όχι για το άγνωστο που θα έρθει, αλλά γι’ αυτό που πρέπει να φύγει. Αυτό που πρέπει να καταστραφεί για να ανατείλει η πιο όμορφη μέρα.

Τρεις Πέμπτες, τρεις διαφορετικές βραδιές με ξεχωριστούς φίλους: η Τάνια Τσανακλίδου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Νάνα Μπινοπούλου, η Μυρτώ Αλικάκη, ο Παντελής Θαλασσινός και ο Χρήστος Θηβαίος θα περάσουν από τη σκηνή, δίνοντας ο καθένας το δικό του τόνο σε μια παράσταση πλεγμένη γύρω από τη γοητεία της κάθε φράσης.

Ο Κώστας Χαριτάτος, μετρώντας το χρόνο με τα καλοκαίρια και τον κόσμο με τους ποιητές, υπογράφει ένα αστικό  παραμύθι  που θα μιλήσει γι’ αυτά που χάσαμε, αυτά που έπρεπε να χαθούν και ίσως,  γι’ αυτά που περιμένουν στη γωνία να έρθουν.

Μαζί του στη σκηνή:

Γιάννης Τσόλκας – Πλήκτρα

Δέσποινα Σπανού – Τσέλο

Αλέξανδρος Λαδιανός – Μπάσο

Χρήστος Αχλαδιώτης – Τύμπανα

Παναγιώτης Πετρονικολός – ήχος

Γιάννης Μπράτσης – φώς

Special guests:

1/3:  ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ

8/3:  ΤΑΝΙΑ ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ, ΜΥΡΤΩ ΑΛΙΚΑΚΗ

15/3: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ, ΝΑΝΑ ΜΠΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Πέμπτες 1, 8, 15 Μαρτίου

Είσοδος στο μπαρ: 12€ με μπύρα-κρασί

Έναρξη: 22.00

Σταυρός του Νότου Club, Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, τηλ.: 2109226975

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews