Εκδηλώσεις

Δωρεάν μάθημα γιόγκα για γονείς και παιδιά στην πλατεία Χαλανδρίου

Δωρεάν μάθημα γιόγκα για γονείς και παιδιά στην πλατεία Χαλανδρίου

Το “Καφέ Σχολειό-Himalayan Yoga Meditation of Hellas” υποδέχεται τη νέα σεζόν με δύο υπαίθριες δωρεάν συναντήσεις γιόγκα. Για να ξορκίσει τ’ άσχημα και να ενισχύσει τη θετική στάση απέναντι στη ζωή.

Τη Δευτέρα 10/9 από τις 11:00 έως και τις 12:00 και την Τρίτη 11/9 18:00 με 19:00 η Σοφία Φώτεινα, υπεύθυνη του «Καφέ Σχολειό», μας περιμένει στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου να καλωσορίσουμε το φθινόπωρο με λυτρωτικές ανάσες και ασάνες που θα μας φέρουν πιο κοντά.

Οι δύο αυτές συναντήσεις είναι αφιερωμένες στους γονείς και τα παιδιά τους, όλων των ηλικιών- ακόμη και μωρά. Η Σοφία Φώτεινα σημειώνει σχετικά: «Δεν χρειάζεται να πούμε λόγια στα παιδιά και ν’ αναπτύξουμε θεωρίες. Όταν τα παιδιά μάς βλέπουν να κάνουμε κάτι ή να μην κάνουμε τίποτα, θέλουν αυτομάτως να μας μιμηθούν. Σ’ αυτές τις δύο υπαίθριες συναντήσεις θα ζωγραφίσουμε μάνταλα, θα κινηθούμε συντονισμένα με ασκήσεις της γιόγκα, σε συνδυασμό με αναπνοές, θα έρθουμε σε επαφή με το παιδί αλλά και με τη φύση και θα ολοκληρώσουμε με μια μεγάλη “γιογκαλιά”. Όλα, μια μικρογραφία ενός μαθήματος γιόγκα, σαν αυτά που πραγματοποιούμε κάθε χρόνο στο Καφέ Σχολειό. Είμαι βέβαιη ότι θα το χαρείτε και εσείς και τα παιδιά. Άλλωστε, πόσες ευκαιρίες μας δίνονται σήμερα να κάνουμε κάτι ουσιαστικό μαζί τους;»

Η Σοφία Φώτεινα δούλεψε για οκτώ χρόνια νηπιαγωγός, με τη μέθοδο του Καφέ Σχολειού, όταν κατάλαβε ότι οι μεγάλοι δάσκαλοι των παιδιών είναι οι γονείς τους. Διέκοψε τη λειτουργία του παιδικού σταθμού και δημιούργησε Σχολή Γονιών μέσα στο Καφέ Σχολειό που υπήρξε έμπνευση και της προσωπικής ανάπτυξής της, και λειτούργησε για 38 χρόνια σαν ολιστική οικογενειακή θεραπεύτρια (για το σώμα, το ψυχο-διανοητικό και το πνευματικό επίπεδο). Από το 2010 μυήθηκε στην Himalayan Yoga και σήμερα είναι Yoga Instructor (RYT 500) Himalayan Yoga Tradition, Certified by Yoga Alliance. Περισσότερες πληροφορίες για την ίδια και το «Καφέ Σχολειό» μπορείτε να βρείτε στο www.cafecole.gr

Γιόγκα για γονείς και παιδιά

Δευτέρα 10/9 από τις 11:00 έως και τις 12:00 και Τρίτη 11/9 18:00 με 19:00

Είσοδος δωρεάν

Φέρτε μαζί σας το στρωματάκι σας ή μια φλις κουβέρτα. Στο τέλος κάθε συνάντησης σας περιμένει μια μικρή έκπληξη…

Στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews