Θέατρο

«Δουλίτσα Να Υπάρχει»

«Δουλίτσα Να Υπάρχει»

O Πάρις Ρούπος, μετά από 6 χρόνια ζύμωσης στο standup comedy, συγκέντρωσε και παρουσιάζει τα καλύτερα κείμενά του στην πρώτη του σόλο παράσταση με τίτλο την πιο μίζερη ίσως φράση της εποχής μας. Η ταύτιση είναι αναπόφευκτη.

Μικρά και μεγαλύτερα αστεία, φθηνά και ακριβά λογοπαίγνια, σκοτεινές σκέψεις, φωτεινές ιδέες, κείμενα που χτιζόντουσαν για καιρό, γράφτηκαν, σβήστηκαν, ξαναγράφτηκαν, μέστωσαν και παρουσιάζονται τώρα, για πρώτη φορά στην ολότητά τους. Αυτή η παράσταση θα είναι ό,τι λέει ο τίτλος. Μη λείψει κανείς. Εκτός αν είστε οι γονείς του. Τότε είμαστε οκ.

Πάρις Ρούπος

Γεννήθηκε τον τσερνομπιλικό Απρίλη του ’86 στη Λάρισα και μεγάλωσε εκεί με αταξίες και ιδανικά. Ιδανικά θα μπορούσε να είναι τερατογένεση.

Έκανε για χρόνια το γραφίστα μέχρι που, σχεδιάζοντας μια αφίσα για standup comedy, σκέφτηκε «ας βάλω κι εμένα μέσα». Μετά έγραψε και δυο αστεία.

Eίναι ο νικητής του 4ου Φεστιβάλ StandUp Comedy που διοργανώθηκε στην Αρχιτεκτονική τον Δεκέμβριο του 2014.

Έχει εμφανιστεί σε παραστάσεις στο Gazi Comedy Club, στην Αθηναΐδα, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στην παράσταση Stand Up for U, στο Athens Comedy Festival, στο Φεστιβάλ Κωμωδίας Θεσσαλονίκης και στα διάφορα φεστιβάλ Rockwave για να δει τις αγαπημένες του μπάντες. Και φυσικά παίζει σταθερά σε διάφορα μπαρ, καφέ και θέατρα της πόλης, καθώς και στα comedy club “Λοσάντζελε” και “Premise”, μαζί με άλλους γνωστούς κωμικούς του χώρου.

Το 2018 παρουσίασε τα βραβεία ΕΒΓΕ με πρωτοφανή, για τον ίδιο, επιτυχία και αρκετός κόσμος ήρθε μετά και του είπε… «μπράβο».

Βαδίζει σε σκοτεινά κωμικά μονοπάτια, είναι φεταχιστής, και τρέφεται αποκλειστικά με χυλόπιτες.

Δεν πωλείται στα καταστήματα.

Όλες τις Πέμπτες του Μαρτίου στο Θέατρο Άβατον.

Μαζί του, ως opening act, κάθε φορά ένας φίλος κωμικός που τον είδε κάπου να παίζει και είπε “α, καλός είναι αυτός”. Πέμπτη 5/3, ο Οδυσσέας Μαυρομμάτης

Πέμπτη 12/3, ο Αλέξανδρος Πασπαρδάνης Πέμπτη 19/3, ο Ντενίζ Ουρέμ

Πέμπτη 26/3, ο Άλεξ Κένσιν Αποστολόπουλος

Μια παράσταση StandUp Comedy, ακατάλληλη για ανηλίκους άνω των 18 ετών.

Πέμπτες 5, 12, 19, 26 Μαρτίου

Έναρξη 21:15

Προπώληση 8€ στο viva.gr, ταμείο Άβατον 10€, φοιτητικό/Ανέργων: Προπώληση 6€ / Ταμείο 8€

Θέατρο Άβατον, Ευπατριδών 3, Γκάζι, τηλ. 210 341 2689

Θέατρο

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

Copyright © 2015-2016 Clevernews