Κινηματογράφος

«Εκεί Που Δεν Το Περιμένεις» (Enough Said)

«Εκεί Που Δεν Το Περιμένεις» (Enough Said)

Μια έξυπνη, αστεία και διορατική κωμωδία με κοφτερή ματιά που εξερευνά τη χαοτική κατάσταση του έρωτα. Είναι η τελευταία ταινία του Αμερικανού, βραβευμένου με Χρυσή Σφαίρα, ηθοποιού, Τζέιμς Γκαντολφίνι ( “Sopranos”), ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών. Συμπρωταγωνιστούν η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα, Τζούλια Λούις Ντρέιφους (“Veep”, “Seinfeld”), η υποψήφια για Όσκαρ, Τόνι Κολέτ (“The Sixth Sense”, “Hitchcock) και η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ, Κάθριν Κίνερ (“Capote”, “Being John Malkovich”).

Στην καινούργια ρομαντική κομεντί της Νικόλ Χολοφσένερ, η Εύα, μια μητέρα χωρισμένη και μόνη, απολαμβάνει τη δουλειά της ως μασέζ, έχοντας έναν συνεχή φόβο για την επικείμενη αποχώρηση της κόρης, η οποία ετοιμάζεται να φύγει για σπουδές. Καθώς η ημέρα της αναχώρησης πλησιάζει, η Εύα γνωρίζει τον Άλμπερτ, έναν γλυκό και αστείο εργένη, με τον οποίο μάλιστα τυγχάνει να μοιράζονται και τις ίδιες ιδέες.  Όσο η ρομαντική σχέση ανάμεσα στους δυο, ανθίζει, η Εύα αποκτά μια καινούρια φίλη, τη νέα της πελάτισσα ονόματι Μαριάν. Η Μαριάν είναι μια όμορφη «σχεδόν τέλεια» ποιήτρια, η οποία υπολείπεται μιας πολύ σημαντικής αρετής: δε μπορεί με τίποτα να σταματήσει να «θάβει» τον πρώην άντρα της. Όταν η Εύα μαθαίνει όλη την αλήθεια για τη σχέση της Μαριάν με τον πρώην της, τότε αρχίζει και η ίδια να έχει αμφιβολίες για τη σχέση της με τον Άλμπερτ.

Το «Εκεί Που Δεν Το Περιμένεις» είναι μια ταινία η οποία παρουσιάζει τα ελαττώματα που έχουμε σαν άνθρωποι αλλά και την υπέροχη αίσθηση που έχουμε όταν τα αποδεχόμαστε.

«Δεν πίστευε ότι μπορεί να παίξει τον κεντρικό ήρωα σε μια ρομαντική ταινία, παρότι όλοι όσοι τον έβλεπαν στο γύρισμα τον έβρισκαν σέξι και τρομερά διασκεδαστικό. Ήταν χαρισματικός, σεμνός και απίστευτα ταλαντούχος. Όχι μόνο αντεπεξήλθε θαυμάσια στον πρωταγωνιστικό αυτό ρόλο, αλλά η ερμηνεία του είναι διακριτική, συγκινητική και αληθινά υπέροχη.» , δηλώνει η σκηνοθέτης για τον Γκαντολφίνι.

Σκηνοθεσία- Σενάριο: Νικόλ Χολοφσένερ

Παίζουν: Τζούλια Λούις Ντρέιφους, Τζέιμς Γκαντολφίνι, Κάθριν Κίνερ, Τόνι Κολέτ, Νικ Γουίλιαμς, Λένι Λόφτιν

Διάρκεια: 93’

5 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από την Odeon

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews