Εκδηλώσεις

Έκθεση Υδατογραφιών με τίτλο “Watercolor International III”

Έκθεση Υδατογραφιών με τίτλο “Watercolor International III”

Έκθεση υδατογραφίας με120 σημαντικότατους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα πραγματοποιηθεί στην Πινακοθήκη της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών το Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2017. Εγκαίνια 9 Νοεμβρίου. Διάρκεια έως 10 Δεκεμβρίου.

Η έκθεση έχει τίτλο Σαλόνι Υδατογραφίας (WATERCOLOR SALON II) και πρόκειται για τη δεύτερη έκδοσή της. Η προηγούμενη πραγματοποιήθηκετο2015.

Η συμμετοχή υδατογράφων με ιδιαίτερες περγαμηνές παγκοσμίως όπως Προέδρων των μεγαλύτερων Διεθνών Ενώσεων Υδατογραφίας και βραβευμένων καλλιτεχνών αποδεικνύει την αίγλη και το καλλιτεχνικό κύρος της διοργάνωσης.

Η επιλογή των καλλιτεχνών έχει γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε το φιλότεχνο κοινό να γνωρίσει τους καλύτερους, πιο επιτυχημένους σύγχρονους υδατογράφους από όλον τον κόσμο, που εκφράζονται με διάφορα μέσα υδατογραφίας και έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις. Με αυτόν τον τρόπο η έκθεση θα παρουσιάσει ένα “ψηφιδωτό” τεχνικών και απόψεων της σύγχρονης υδατογραφίας.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα οργανωθούν events και εργαστήρια, ώστε το κοινό να γνωρίσει από κοντά τους καλλιτέχνες και τον κόσμο της ακουαρέλας.

Λήξη έκθεσης10 Δεκεμβρίου

Εγκαίνια έκθεσης: 9 Νοεμβρίου, 19.30

 

Σχόλια

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews