Μουσική

Η Έλλη Πασπαλά εύχεται χρόνια πολλά στη Joni Mitchell για τα 70α γενέθλιά της!!!

Η Έλλη Πασπαλά εύχεται χρόνια πολλά στη Joni Mitchell για τα 70α γενέθλιά της!!!

“Happy birthday Joni…!“ στο Gazarte στις 17 & Νοεμβρίου

Η σπουδαία Joni Mitchell κλείνει φέτος  τα 70 της χρόνια. Έτσι η δική μας, Έλλη Πασπαλά, θέλησε να στήσει  ένα πάρτυ γενεθλίων αφιερωμένο στα τραγούδια και τις μουσικές της συστήνοντας στο ευρύ αθηναϊκό κοινό την μεγάλη Καναδή καλλιτέχνιδα!

H Joni Mitchell είναι από τις πιο σημαντικές τραγουδοποιούς  της Αμερικής. Εδώ και 45 χρόνια έχει δημιουργήσει μουσικές και στίχους που έχουν συγκινήσει, προκαλέσει αλλά και εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους όσο και εκατοντάδες άλλους σπουδαίους δημιουργούς  όπως τους Prince, Herbie Hancock, Björk, Elvis Costello, k.d. lang, Gaetano Veloso κ.α. Πάντα ανήσυχο πνεύμα, ο στίχος της Joni Mitchell υπήρξε πηγαία ποιητικός και προσωπικός με θαραλέα και αιχμηρή κοινωνική και πολιτική συνείδηση.Στις μουσικές της, απέραντα δημιουργική και ευρηματική,με αναφορές τόσο στην Jazz και Folk, όσο  στην ροκ και την κλασική μουσική.

Η Έλλη Πασπαλά πλαισιωμένη από  5 σπουδαίους  μουσικούς τον David Lynch (σαξόφωνα),τον Tάκη Φαραζή (πιάνο), τον Γιώργο Λιμάκη (κιθάρες), τον Γιώτη Κιουρτσόγλου (ηλεκτρικό μπάσο) και τον Μιχάλη Καπηλίδη (τύμπανα) που τρέφουν επίσης  μεγάλο θαυμασμό για αυτήν την μεγάλη κυρία της μουσικής μάς περιμένουν στον ζεστό και ανακαινισμένο χώρο του Gazarte  τις Κυριακές του Νοεμβρίου (17 & 24/11) . Θ’ ακουστούν τραγούδια απ την τεράστια δισκογραφία της Joni Mitchell που στιγματίσαν την καλλιτεχνική της πορεία.

Την μουσική επιμέλεια έχει κάνει ο David Lynch.

17&24Νοεμβρίου

Ώρα έναρξης:21.00

Τιμές εισιτηρίων: A’ ζώνη: 18€/Βζώνη: 13€/ Όρθιοι:   8€

*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

Gazarte, Βουτάδων32-34,Γκάζι

 

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews