Κινηματογράφος

«Entourage»

«Entourage»

Το «Entourage» ξανασυγκεντρώνει στη μεγάλη οθόνη το αυθεντικό cast της σειράς με τους Κέβιν Κόνολι, Έιντριαν Γκρένιερ, Κέβιν Ντίλον, Τζέρι Φεράρα και Τζέρεμι Πίβεν. Ο αστέρας του κινηματογράφου ΒίνσεντΤσέιζ (Γκρένιερ) μαζί με όλη την κουστωδία, τον Έρικ/I (Κόνολι), τον Τέρτλ (Φεράρα) και τον Τζόνι/Ντράμα (Ντίλον), επιστρέφουν, έχοντας πάντα στο πλάι τους τον ατζέντη του Βινς, ΆριΓκολντ (Πίβεν). Με την πάροδο του χρόνου, οι φιλοδοξίες και οι στόχοι έχουν εν μέρει αλλάξει, αλλά ο δεσμός που τους συνδέει παραμένει ισχυρός, καθώς κινούνται μέσα στον ιδιαίτερο και ενίοτε αδυσώπητο κόσμο του Hollywood. Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον και ο ΧέιλιΤζόελΌσμεντ, ως πατέρας και γιός (Λάρσεν και ΤράβιςΜακΚρέντλ).

Στo «Entourage» θα δούμε επίσης και άλλα οικία πρόσωπα από την τηλεοπτική σειρά, όπως η Πέρι Ριβς, ως η σύζυγος του ΆριΓκολντ, ηΕμανουέλΣρικί, ως Σλόαν, ο Ρις Κόιρο, ως Μπίλι Γουόλς, η ΝτέμπιΜάζαρ ως Σόνα, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Βινς. Ακόμη στην ταινία παίζουν ο Ρεξ Λι ως Λόιντ, η ΚόνστανςΖίμερ, ως Ντέινα Γκόρντον και η Νόρα Νταν ως Δρ. Μάρκους.  Τέλος, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εμφανίζεται ως ο… εαυτός της ενώ το καστ πλαισιώνουν ο Άλαν Ντέιλ, ο οποίος εμφανιζόταν και στη σειρά, ο ράπερ Σκοτ Μεσκούντι και η ΡόνταΡούσεϊ.

Σκηνοθεσία – Σενάριο:Νταγκ Έλιν

Πρωταγωνιστούν: Κέβιν Κόνολι, Έιντριαν Γκρένιερ, Κέβιν Ντίλον, Τζέρι Φεράρα, Τζέρεμι Πίβεν, Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Χέιλι Τζόελ Όσμεντ, Εμανουέλ Σρικί, Πέρι Ριβς, Ρόντα Ρούσεϊ

Διάρκεια: 104’

από τις 18 Ιουνίου από την Tanweer

Περισσοτερα στην κατηγορια Κινηματογράφος

Copyright © 2015-2016 Clevernews