Κόσμος

Επικίνδυνες για καρκίνο οι τηγανιτές πατάτες και τα τοστ

Επικίνδυνες για καρκίνο οι τηγανιτές πατάτες και τα τοστ

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Προδιαγραφών Τροφίμων (FSA) της Μεγάλης Βρετανίας, όπως παρουσιάστηκε στο BBC, η κατανάλωση τηγανιτών πατάτων και τοστ που έχουν ψηθεί πολύ και έχουν χάσει το «χρυσό» χρώμα τους είναι επικίνδυνη για εμφάνιση καρκίνου.

Αυτό οφείλεται στο ακρυλαμίδιο, ουσία που παράγουν οι αμυλούχες τροφές όταν αρχίζουν να μαυρίζουν από το πολύ ψήσιμο.

Σχόλια

Κόσμος

Περισσοτερα στην κατηγορια Κόσμος

Copyright © 2015-2016 Clevernews