Βιβλίο

«Έρωτας στις Κυκλάδες»

«Έρωτας στις Κυκλάδες»

της Πωλίνας Νικολιδακη από τις εκδόσεις Silk

Η Κάθριν είναι μια ανερχόμενη σχεδιάστρια μόδας από τη Νέα Υόρκη. Ο χαμός του καλύτερού της φίλου θα την καταρρακώσει. Όταν μάθει ότι κληρονόμησε το μερίδιό του στην πατρική κατοικία του σ’ ένα μικρό νησί της Ελλάδας, δε θα διστάσει να ταξιδέψει ως εκεί για να γνωρίσει από κοντά την ιδιαίτερη πατρίδα του, ελπίζοντας έτσι να γαληνέψει η ψυχή της.

Στο σπίτι, όμως, την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη. Ένας συγκάτοικος: ο αδερφός του φίλου της, ο Όντι. Εκείνος από την πρώτη στιγμή είναι επιθετικός. Την κατηγορεί για όλα και δε δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει την εχθρική του στάση. Φυσικά, τίποτα απ’ όσα της καταλογίζει δεν ισχύει, αλλά η Κάθριν δεν μπορεί να του αποκαλύψει την αλήθεια χωρίς να εκθέσει το φίλο της.

Η ατμόσφαιρα στο σπίτι είναι πολύ τεταμένη. Και όσο το φορτίο αυξάνει, τόσο οι μικρές σπίθες ανάμεσά τους γίνονται φωτιά… (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

ISBN      9789606207457

Σελίδες: 296

Η Πωλίνα Νικολιδάκη έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία και Μετάφραση και Διερμηνεία. Επαγγελματικά ασχολείται κυρίως με τη διδασκαλία αγγλικών σε παιδιά και ενήλικες. Στον ελεύθερο χρόνο της διαβάζει βιβλία και πίνει λεμονάδες. Ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της είναι να αποκτήσει τον τέλειο μεταβολισμό, και να μπορέσει, έστω μία φορά, να λύσει τον κύβο του Ρούμπρικ. Είναι Σκορπιός, αλλά από τους καλούς.

Σχόλια

Βιβλίο

Περισσοτερα στην κατηγορια Βιβλίο

Copyright © 2015-2016 Clevernews