Ενδιαφέροντα

Festival Οικονομικής Ενίσχυσης  για το Νίκο Διαμαντόπουλο!

Festival Οικονομικής Ενίσχυσης  για το Νίκο Διαμαντόπουλο!

Ο Νίκος Διαμαντόπουλος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες μουσικούς παραγωγούς/ DJs/ remixers, ο οποίος χαίρει τεράστιας εκτίμησης κι αγάπης, όχι μόνο από το κοινό, αλλά και από όλους τους συναδέλφους του.

Το 2017 ήταν μια χρονιά-σταθμός στη ζωή του, όχι γιατί κυκλοφόρησε άλλη μια επιτυχία, αλλά επειδή τον Μάρτιο, δυστυχώς, διαγνώστηκε με νευρίνωμα (καλοήθη όγκο στο κεφάλι) σε πολύ δύσκολο σημείο κι έτσι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση στη ζωή του.

Εννιά στους δέκα γιατρούς, λόγω της δύσκολης πρόσβασης στον όγκο και της σπανιότητας της περίπτωσης, δεν μπορούν να τον αναλάβουν και τον παρότρυναν να μεταβεί στο Ινστιτούτο Νευροχειρουργικής Ini στο Αννόβερο, το οποίο εξειδικεύεται σε αντίστοιχα περιστατικά. Το κόστος για αυτήν τη δύσκολη επέμβαση είναι τεράστιο.

Έτσι, τέσσερις φίλοι του πήραν την πρωτοβουλία να βοηθήσουν.

Η μουσική είναι το μεγάλο πάθος του Νίκου!

Η μουσική μας φέρνει πιο κοντά και μας ενώνει στις δύσκολες και τις καλές στιγμές. Για αυτό φίλοι, γνωστοί, συνεργάτες, παρέες μικρές και μεγάλες συγκεντρώνονται για να παίξουν μουσική με μοναδικό σκοπό να βοηθήσουν τον αγαπημένο τους φίλο.

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου χορεύουμε και τραγουδάμε δυνατά για τον Νίκο!

Συμμετέχουν αλφαβητικά: D Vibe, Del Mar, Dual Me, Isi, Jonn, Jovolos, Maria Antwna, Ms Lefki, Olga, Soulfellaz, St.M., Steve Sai, Trixx.

Οι DJs συμμετέχουν αφιλοκερδώς και όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για τη θεραπεία του Νίκου.

Όσοι δεν μπορούν να παραβρεθούν, αλλά επιθυμούν να συνεισφέρουν με  κατάθεση σε λογαριασμό:

Τράπεζα Πειραιώς: IBAN GR 63 0172 1740 0051 7404 4110 926 – Νίκος Διαμαντόπουλος

Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Γκάζι

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews