Ελλάδα

Φώφη Γεννηματά:«H συγκρότηση μιας εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης έστω και τώρα μπορεί να συμβάλλει στην εξεύρεση λύσης»

Φώφη Γεννηματά:«H συγκρότηση μιας εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης έστω και τώρα μπορεί να συμβάλλει στην εξεύρεση λύσης»

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, υποδεχόμενος την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, στο Μέγαρο Μαξίμου είπε τα εξής:«Αναλαμβάνεις σε μία κρίσιμη στιγμή που η ευθύνη βαραίνει όλες τις πολιτικές δυνάμεις και όχι μόνο την κυβέρνηση. Αυτό που διακυβεύεται είναι αν θα υπάρξει μια προοπτική με κοινωνική δικαιοσύνη στον τόπο».

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης της με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, η νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε μεταξύ άλλων ότι «η συγκρότηση μιας εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης έστω και τώρα μπορεί να συμβάλλει στην εξεύρεση λύσης».

Σημειώνεται ότι η κυρία Γεννηματά συνοδευόταν από τον γραμματέα του Τομέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Καρύδη, τον Μανώλη Όθωνα.

Αναλυτικά η δήλωση

«Είναι μια κρίσιμη ώρα που απαιτεί ειλικρινή διάλογο και πατριωτισμό. Το ΠΑΣΟΚ συμβάλλει σε αυτό. Η καθυστέρηση αυτή τη στιγμή κοστίζει και έχουν ευθύνη όλες οι πλευρές. Ο πρωθυπουργός πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες. Η ρήξη δεν είναι λύση, είναι καταστροφή.

Οδηγεί τη χώρα στην απομόνωση και τη φτωχοποίηση. Λύση είναι μια συμφωνία με μεταρρυθμίσεις, χωρίς εισπρακτικά μέτρα εις βάρος των μεσαίων και λαικών στρωμμάτων. Η συγκρότηση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης έστω και τώρα, θα συμβάλει στην εξεύρεση λύσης. Ένα εθνικό πλαίσιο για την τελική συμφωνία με τους εταίρους».

O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποδέχεται την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά κατά τη διάρκεια συνάντησής τους  στο Μέγαρο Μαξίμου, στην Αθήνα,  την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015. Σειρά συναντήσεων θα έχει σήμερα ο πρωθυπουργός με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, με τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, καθώς και με την βουλευτή της ΝΔ  Ντόρα Μπακογιάννη όπου πρόκειται να ενημερώσει τους δύο αρχηγούς κομμάτων και τη βουλευτή της ΝΔ για τις τελευταίες εξελίξεις. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews