Θέατρο

Φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Gagarin Way»‏

Φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Gagarin Way»‏

Σημαντικοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου βρέθηκαν χτες στο θέατρο Βασιλάκου για την επίσημη πρεμιέρα της μαύρης κωμωδίας του Gregory Burke «Gagarin Way», σε σκηνοθεσία του βραβευμένου στο Φεστιβάλ της Βενετίας, Αλέξανδρου Αβρανά.

Στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, Τάκης Τζαμαργιάς, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, Θοδωρής Γκόνης, ο σκηνοθέτης, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, οι ηθοποιοί, Μηνάς Χατζησάββας, Νίκος Χατζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ελένη Ράντου, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Ντίνος Καρύδης, Νίκος Ορφανός, Ορφέας Αυγουστίδης, Κατερίνα Γερονικολού και άλλοι. Επίσης, παρόντες ήταν ο διευθυντής του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, Γρηγόρης Καραντινάκης, ο κριτικός κινηματογράφου και καλλιτεχνικός διευθυντής στις «Νύχτες Πρεμιέρας», Ορέστης Ανδρεαδάκης και άλλοι παράγονες της κινηματογραφικής κοινότητας.

Η παράσταση, παραγωγής του Θεατρικού Οργανισμού Ακροπόλ, σχολιάζει με καυστικό τρόπο ζητήματα, όπως η πολιτική βία, το τέλος των πολιτικών ιδεολογιών και η απάθεια. Παίζουν οι Μάνος Βακούσης, Στέφανος Κοσμίδης, Κώστας Ανταλόπουλος και Μιχάλης Μουλακάκης.

Η παράσταση «Gagarin Way» ανεβαίνει κάθε Τετάρτη, στις 7 μ.μ., κάθε Πέμπτη και Κυριακή, στις 8 μ.μ., και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στις 9 μ.μ., στο θέατρο Βασιλάκου (Πλαταιών & Προφήτη Δανιήλ 3, τηλ. 210-3470707).

IMG_4175 IMG_4195 IMG_4218 IMG_4226 IMG_4243 IMG_4284 IMG_4299

Θέατρο

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

Copyright © 2015-2016 Clevernews