Ενδιαφέροντα

Γίνε η Καλύτερη Εκδοχή του Εαυτού σου – Σεμινάριο Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης

Γίνε η Καλύτερη Εκδοχή του Εαυτού σου – Σεμινάριο Αυτογνωσίας και Προσωπικής Ανάπτυξης

? Με την έλευση της νέας χρονιάς και της νέας δεκαετίας, θέλουμε να αποφύγουμε ματαιώσεις και απογοητεύσεις της προηγούμενης χρονιάς. Θέλουμε να συνδεθούμε στενότερα με τους ανθρώπους που αποτελούν ζήτημα στη ζωή μας, να πραγματοποιήσουμε ταξίδια, να αποκτήσουμε πρωτόγνωρες εμπειριες και να εξερευνήσουμε το καινούριο.

? Συχνά ομως, αποφεύγουμε την αλλαγή και δεν αφήνουμε να βγουν στην επιφάνεια τα δημιουργικά στοιχεία που εδρεύουν μέσα μας. Αντιστεκόμαστε στο κάλεσμα της ζωής και τοποθετούμε μόνοι μας αόρατους φράχτες: φανταστικά σύνορα που ορίζουν την πραγματικότητά μας. Μεγαλώνοντας, οικειοποιούμαστε αρνητικες πεποιθήσεις και περιοριστικές φοβίες που μας εμποδίζουν να χαρούμε τα δώρα της ζωής.

? Μαζί, θα μπούμε στη θέση του παρατηρητή και θα αναγνωρίσουμε τους Αορατους φράχτες μας. Αφού τους αποδεχτούμε, θα διδαχτούμε τεχνικές για να μπορέσουμε να ασκήσουμε τη δύναμη της θέλησής μας και να προχωρήσουμε προς τις ανεξάντλητες δυνατότητες μας μειώνοντας πρώτα τις αντιστάσεις μας. Ύστερα θα μπορέσουμε να επανεφεύρουμε έναν καινούριο, πιο εμπνευσμένο εαυτό αλλά και να δεσμευτούμε ότι θα γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Θα μάθουμε για τη δύναμη της πρόθεσης, για τη στοχοθεσία και για τη χρήση εναλλακτικών προσεγγίσεων που θα μας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα μάθουμε ακόμη να είμαστε αφυπνισμενοι και να καλωσορίζουμε την αλλαγή και την πρόκληση, αφού καμία εξέλιξη δεν περνάει από την ευκολία. Τέλος, θα εκπαιδευτούμε στην ελαχιστοποίηση του άγχους και στη μεγιστοποίηση της χαράς, μέσω των θετικών δηλώσεων που θα μας βοηθήσουν να προσελκύσουμε αυτό που επιθυμούμε.

? Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να ενισχύσουν τη αυτογνωσία τους και περιλαμβάνει βιωματικές ασκήσεις και οραματισμούς.

Κόστος συμμετοχής : 40ε / άτομο Για κρατήσεις θέσης μέχρι 31/1 & για διπλές συμμετοχές: 30ε /άτομο

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

• 3 ώρες σεμιναρίου

• Υλικό με ασκήσεις αυτογνωσίας

• Υγιεινά σνακ και ροφήματα

Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α

Ημέρα & Ώρα : Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 10.30 – 13.30

Εισηγήτρια: Ειρήνη Ορφανού, συμβουλευτική ψυχολόγος MSc & blogger irenesblog.gr με πλούσια αρθρογραφία.

Η Ειρήνη γεννήθηκε στην Αμερική όπου και έζησε για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Σπούδασε Ψυχολογία στην Ελλάδα και έκανε μεταπτυχιακό στο HR. Έχει πάθος με τη συμβουλευτική και έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια πάνω στο αντικείμενο όπως επίσης και το ετήσιο πρόγραμμα Life Coaching. Αρθρογραφεί στα περιοδικά Shape.gr, Vita, Mommy και Mirror. Μέσα από τα σεμινάρια, τις συνεδρίες και τα άρθρα της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή πολλών ανθρώπων και έχει αποτελέσει έμπνευση για να βρούμε απαντήσεις σε θέματα που μας απασχολούν καθημερινά.

Κράτηση θέσης: Δέσποινα Μεσημβρινού (υπεύθυνη χώρου) ☎ 6936 625379

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο: Ειρήνη Ορφανού ☎ 6932 543111

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews