Μουσική

Harlem Gospel Choir sings Beyonce!

Harlem Gospel Choir sings Beyonce!

Μία από τις κορυφαίες gospel χορωδία της Αμερικής και από τις πιο αναγνωρισμένες διεθνώς, η Harlem Gospel Choir, με τις sold outπαραστάσεις σε όλο τον κόσμο, έρχεται για μία μοναδική μουσική εμπειρία που αναβιώνει την κουλτούρα του Harlem με τον πιο glamorous τρόπο!

Για πρώτη φορά έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και στην Αθήνα ένα breathtakinglive και να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα όπως κάνουν σε πολλές πόλεις στην Αμερική!

Πως θα ακουγόταν άραγε το «Crazy in Love«, το «Halo«, το «Single Ladies» σε gospel version? Ναι, ναι… καλά καταλάβατε. Οι πιο γνωστές επιτυχίες της μοναδικής Beyonceμεταμορφώνονται και ερμηνεύονται μοναδικά από μια ευφάνταστη χορωδία! Κάθε χρόνο η Harlem Gospel Choir παρουσιάζει ανά τον κόσμο ένα συγκεκριμένο project. Αυτή τη φορά, το απίθανο dream team «συναντά» μουσικά την… Beyonce! Και όλα αυτά υπό το πρίσμα των Χριστουγέννων.

Οι κορυφαίοι τραγουδιστές και μουσικοί των «Black Churches» του Harlem και της ευρύτερης περιοχής της Νέας Υόρκης, συνθέτουν το απόλυτο μουσικό σύνολο που «αγγίζει» τα βάθη της ψυχής μας και μας εξυψώνει με gospelμελωδίες και ήχους χωρίς φραγμούς! Ένα μουσικό υπερθέαμα που ανοίγει τους μουσικούς μας ορίζοντες. Christmas Spirit & χαρμόσυνα μελωδικά νέα από μία από τις καλύτερες gospelχορωδία του πλανήτη αποκλειστικά στο gazarte!

Σάββατο 23 & 24 Δεκεμβρίου

Ώρα έναρξης: 22.30

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: A ζώνη: 40€ | Β ζώνη: 30€ | Γ ζώνη: 25€ | Όρθιοι: 20€

Ταμείο: A ζώνη: 43€ | Β ζώνη: 33€ | Γ ζώνη: 28€ | Όρθιοι: 23€

*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι, τηλ. 210 3460347

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews