Μουσική

Οι 15 50 στο Σταυρό του Νότου Club!

Οι 15 50 στο Σταυρό του Νότου Club!

O Σταυρός του Νότου, έχοντας κλείσει τα 20 χρόνια του και συνεχίζοντας για την 3η δεκαετία μιας σπουδαίας μουσικής πορείας, φιλοξενεί και φέτος καλλιτέχνες που έχουν τιμήσει τις 3 σκηνές με την παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και νέους, πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες που βρίσκουν έδαφος να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.

Η έναρξη της χειμερινής σεζόν γίνεται και φέτος δυναμικά το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου με τους 1550 να ανεβαίνουν στη σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου γεμάτοι ενέργεια και ροκ διάθεση.

Η αγαπημένη μπάντα, που μετρά πλέον 19 χρόνια ζωής και χαρακτηρίζεται για τη συναυλιακή, θετική και μεταδοτική τους ενέργεια, για τον μεστό ήχο και για την εκπληκτική σκηνική τους παρουσία, θα ερμηνεύσει εκτός από δικές της επιτυχίες , όπως «Τις Νύχτες Ντύνομαι παιδί», «Να καιγόμουνα», «Δύση» κ.α., πολύ γνωστές διασκευές, όπως το  «Θεός αν είναι», «Αμερικανός», “Σαν Σταρ του Σινεμά», «Εγώ είμαι για Σένα». Το πολύωρο σετ επίσης θα περιλαμβάνει διαχρονικές ελληνικές και ξένες επιτυχίες από τα 70ς έως και σήμερα σε ένα ξέφρενο Rock  party!!!

Μαζί τους θα είναι η Γιούλη Ασημακοπούλου,  μια εξαιρετική φωνή και performer.

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο

Τιμή Εισόδου στο μπαρ: 12€ (με ποτό)

Σταυρός του Νότου Club – Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, τηλ. κρατήσεων: 2109226975

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews