Ενδιαφέροντα

Η Athena Dementas στo clevernews.gr!

Η Athena Dementas στo clevernews.gr!

Η Athena Ελληνίδα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αμερική μοιράζεται τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας, Λονδίνου και Ιταλίας. Ήρθε στην Ελλάδα να δουλέψει για ένα project  6μηνών και μετά από 13 χρόνια είναι ακόμη στην Ελλάδα την οποία και υπεραγαπά! Στην Ελλάδα νοιώθει «σαν το σπίτι της», χαλαρώνει και νοιώθει προσγειωμένη στον αληθινό τρόπο ζωής.

Η αγάπη της για τη μόδα, καθώς και η σημασία στη λεπτομέρεια  ξεκίνησε από νεαρή ηλικία, για την ακρίβεια μυήθηκε από τη μητέρα της η οποία έραβε ανδρικά κοστούμια. Έχοντας ασχοληθεί για χρόνια με το χώρο της μόδας, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να δημιουργήσει το δικό της brand, την +2.

4

Τι σημαίνει όμως το  +2;

Το σύμβολο + υποδηλώνει το θετικό ενώ το 2 συμβολίζει την ισορροπία και την πολυπλοκότητα /διαφορετικότητα. Η +2 είναι μια σειρά ρούχων που έχουν σχεδιαστεί με θετική ενέργεια! Είναι ένα brand που απευθύνεται στο κοινό που είναι αισιόδοξο και κυριαρχείται από την πεποίθηση ότι όλα μπορούν να συμβούν!

1

Από πού αντλείς την έμπνευση σου;

Οι άνθρωποι γύρω μας σε όλο τον κόσμο με τις διαφορετικές κουλτούρες και ρυθμούς ζωής είναι η μεγαλύτερη πηγή εμπνευστής για να δημιουργήσω.  Έχω την τύχη να ταξιδεύω πολύ συχνά στο εξωτερικό, έτσι έχω επηρεαστεί σχεδόν από όλους τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ταξιδεύοντας επαγγελματικά . Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, ο καθένας για διαφορετικό λόγο  μ’ έχουν επηρεάσει δημιουργικά σε αυτό που είναι σήμερα η +2

Που σχεδιάζονται και ράβονται τα ρούχα;

Συνεργάζομαι με μια υπέροχη ομάδα στην  Ιταλία γιατί θέλω τα ρούχα μου να φέρουν την Ιταλική φινέτσα,  πολυτέλεια και εμπειρία στο καλοραμμένο ρούχο που αποτελούν βασική αρχή της μάρκας.

Που μπορούμε να βρούμε τα  +2 here στην Ελλάδα;

Η συλλογή της +2 είναι διαθέσιμη online στο www.plustwo.eu, αλλά μπορείτε να τη γνωρίσετε από κοντά σε ένα από τα δύο events που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη  7 Δεκεμβρίου στις 20.00 στο beautytherapist.gr (Ι. Μεταξά 14, Γλυφάδα) και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο  στούντιο πιλάτες Κύκλος (Τερψιχόρης 15 Π. Φάληρο).

3

Ποια είναι τα επόμενα βήματα της  +2;

Η μάρκα  αναπτύσσετε σταδιακά και δραστηριοποιείται και σε άλλες χώρες εκτός Ελλάδας,  λανσάροντας τη νέα κολεξιόν στο τέλος Δεκεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη, ενώ τον προσεχή Ιανουάριο η urban athleisure  fall/winter 2017 collection της +2 θα παρουσιαστεί στην έκθεση  WHITE στο Μιλάνο

Σ’ ευχαριστούμε πολύ!

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την +2 μπείτε στο www.plustwo.eu ή στείλτε μας email στο info@plustwo.eu.

 

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews