Θέατρο

«Η Δόνα Τερηδόνα και το μυστικό της γαμήλιας τούρτας»

«Η Δόνα Τερηδόνα και το μυστικό της γαμήλιας τούρτας»

ο αγαπημένο κλασικό πια παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά σε μια σπαρταριστή παράσταση που αγαπήθηκε όσο λίγες επιστρέφει στην Παραμυθοχώρα από 23 Σεπτεμβρίου!

Η αδίσταχτη Δόνα Τερηδόνα, η τετραπέρατη Λουκία, ο ατρόμητος οδοντογιατρός Θανάσης Πολφός και οι σπαρταριστοί γορίλλες με τα σομπρέρο που έκλεψαν τις καρδιές μικρών και μεγάλων ζωντανεύουν επειδή εσείς μας το ζητήσατε και πάλι στη σκηνή της Παραμυθοχώρας για να ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους στην Ισπεπονία, έναν από τους πιο μαγευτικούς κόσμους του ποιητή των παραμυθιών, Ευγένιου Τριβιζά.

Η Δόνα Τερηδόνα, μια πανέμορφη κυρά, έχει το πιο γλυκό και φωτεινό χαμόγελο του κόσμου.

Όσο γλυκό και φωτεινό όμως είναι το χαμόγελό της, τόσο μοχθηρή και ύπουλη είναι η ψυχή της.

Όταν ο πιστός της καθρέφτης την πληροφορεί ότι ένα κοριτσάκι, η Λουκία, έχει ένα χαμόγελο ακόμη πιο όμορφο από το δικό της, βάζει σε εφαρμογή ένα πανούργο σχέδιο για να της καταστρέψει τα δόντια Θα πετύχει το σχέδιο της; Θα μπορέσει η Λουκία να αντισταθεί στον πειρασμό της υπέροχης, τεράστιας δεκαώροφης γαμήλιας τούρτας;

Η παράσταση της Δόνας Τερηδόνας συνδυάζει αρμονικά κούκλες μάπετ, θέατρο σκιών, μαύρο θέατρο, πολυμέσα και ηθοποιούς, δημιουργώντας ένα απολαυστικό παραμυθένιο αποτέλεσμα. Μια παράσταση που διασκεδάζει και εμπνέει και που…θα κάνει μικρούς και μεγάλους να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο την οδοντόβουρτσά τους!

Συγγραφέας: Ευγένιος Τριβιζάς

Σκηνοθεσία – Σχεδιασμός κούκλας – κουστουμιών – σκηνικών: Μαρία Παπαγεωργίου & Σπυριδούλα Παπαγεωργίου

Χορογραφίες: Δήμητρα Κρητικίδη

Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα

Ηχοληψία: Γεωργία Ηλιοπούλου

Παίζουν: Μαρία Παπαγεωργίου & Σπυριδούλα Παπαγεωργίου

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΟΥΚΛΑΣ

Τα παιδιά, χρησιμοποιώντας πλούσια υλικά, όπως χρώματα, υφάσματα, κόλλες, μαλλί πλεξίματος, συμμετέχουν με την καθοδήγηση των εμψυχωτών μας στη διαδικασία της κατασκευής μιας κούκλας ανθρωπίνων διαστάσεων! Δοκιμάζοντας υλικά και τεχνικέςπροσαρμοσμένες στις δεξιότητες της ηλικίας τους, πειραματίζονται, ανακαλύπτουν τον τρόπο κατασκευής των κούκλων και ενεργοποιούν τη φαντασία τους.

Συμμετοχή: 3€

Έναρξη παραστάσεων: 23 Σεπτεμβρίου 2018

Κυριακή στις 12:00, Καθημερινές για σχολεία

Εισιτήρια: 10€

Απαραίτητη η κράτηση θέσης!

Παραμυθοχώρα, Αναπαύσεως 14 & Τυρταίου 1, Αθήνα, τηλ. 2109216346, 6936655925 & 927

www.paramithohora.gr

Θέατρο

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

Copyright © 2015-2016 Clevernews