Συνεντεύξεις

Η Ελίζα Σολωμού μας «ελευθερώνει τη Θετική Ενέργειά» μας…

Η Ελίζα Σολωμού μας «ελευθερώνει τη Θετική Ενέργειά» μας…

Με ένα μουσικό παραμύθι με δικό της κείμενο και στίχους επιστρέφει αυτή τη φορά η Ελίζα Σολωμού. «Ελευθερώστε τη Θετική Ενέργεια» ο τίτλος και σας διαβεβαιώνουμε ότι εκτός από την θετική σας ενέργεια, τα παιδιά ελευθερωνουν και πολύ γέλιο και χαρά.

Κυρία Σολωμού, στην παράστασή σας «Ελευθερώστε τη Θετική Ενέργεια» μια παρέα έξι παιδιών αναλαμβάνει μια πολύ σημαντική αποστολή. Θέλετε να μας μιλήσετε λίγο γι’ αυτή;

H αποστολή τους είναι να ελευθερωθεί η φίλη τους η Θετική Ενέργεια. Όμως με την υπέρ – δύναμη τους, αυτό είναι παιχνιδάκι.

Έχουν την ευθύνη, αφού βρουν τα αρχέτυπα, να θεραπεύσουν τον κακό μάγο. Να τον κάνουν ξανά καλό, όπως όταν ήταν παιδί. Η δύναμη των αρχετύπων θα τους βοηθήσει να αλλάξουν πνευματικό μεταβολισμό.

Τα υπόλοιπα επί σκηνής!

 Ποια μηνύματα περνά στα παιδιά η παράστασή σας και με ποιον τρόπο τα επικοινωνείτε σ’ αυτά;

Είναι ένα παραμύθι με πολλή μουσική που θα βοηθήσει τα παιδιά να κατανοήσουν τη δύναμη της Αγάπης, του Ονείρου, της Αλήθειας, της Δικαιοσύνης, της Ευτυχίας, του Σεβασμού και-φυσικά- της Θετικής Ενέργειας.Το πιο σημαντικό όμως που χρειάζεται όλοι μας να μάθουμε και να εφαρμόσουμε στις ζωές μας είναι να μπορούμε να μετουσιώνουμε ό,τι αρνητικό σε θετικό.

omadiki-foto-me-carousel

 Ποιες δυσκολίες συναντήσατε γράφοντας και σκηνοθετώντας το συγκεκριμένο κείμενο;

Δυσκολίες δεν συνάντησα ούτε στο να το γράψω ούτε στο να σκηνοθετήσω το έργο. Εκεί που προέκυψε ζήτημα ήταν στην διανομή των ρόλων. Από μόνο του το έργο είναι ιδιαίτερο και αν δεν ταιριάξει ο ηθοποιός με τον ήρωα που υποδύεται, τότε από μόνοι τους οι ηθοποιοί δυσφορούν ή δυσφορώ εγώ. Αυτό προέκυψε στην δική μου δουλειά. Αντικαταστάσεις ηθοποιών, για να καταλήξω να έχω έναν άξιο θίασο με ήθος και εσωτερική ομορφιά. Δεν θα μου ταίριαζε τίποτα λιγότερο.

 Στην καθημερινότητά μας τί μας κρατά μακριά από τη θετική ενέργεια και πώς μπορούμε να την κάνουμε την… καλύτερή μας φίλη;

Για να ζούμε με Θετική διάθεση χρειάζεται πρώτα να αγαπάμε τον εαυτό μας πρώτα και να θέλουμε να του προσφέρουμε το καλύτερο και δεύτερον να αγαπάμε το συν – όλο. Να αγαπάμε τον Άνθρωπο. Όταν λειτουργούμε συνολικά και όχι ως μονάδες τότε θα νιώσουμε την πραγματική ευτυχία. Δεν είναι τυχαίο που το σύμβολο της Ευτυχίας στο έργο μας είναι ο κύκλος δηλαδή το “όλον”!!!

  Τί θα θέλατε να πάρουν μαζί τους τα παιδιά και οι γονείς τους φεύγοντας από την παράσταση;

Το πόσο σημαντικό είναι όλοι μας να επαναρυθμίσουμε τον πνευματικό μας μεταβολισμό ώστε ο δείκτης να δείχνει μόνο Θετικός!

14996520_10154668885888416_613107884_n

 Μιλήστε μας λίγο για τα μελλοντικά σας σχέδια.

Παρότι ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, βρήκα χρόνο να γράψω και να σκηνοθετήσω το παιδικό θεατρικό μιούζικαλ  ” Φρόλι, το ξωτικό των ευχών” , για τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Άλσος Κηφισιάς. Μια δυνατή ομάδα ηθοποιών και χορευτών, υπό τις δικές μου σκηνοθετικές οδηγίες και την καθοδήγηση του χορογράφου μου, Ηλία Μπαγιώργο.

Αυτά τα Χριστούγεννα είναι τα πιο Θετικά.Ξεκινάτε με κράτηση στον κινηματογράφο Αλκυονίς για το μιούζικαλ Ελευθερώστε τη Θετική Ενέργεια και αμέσως μετά βόλτα στο Άλσος Κηφισιάς για να απολαύσετε τα χριστουγεννιάτικα δρώμενα και το μιούζικαλ ” Φρόλι, το ξωτικό των ευχών” (περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ).

Σας ευχαριστούμε πολύ!

 

Συνεντεύξεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Συνεντεύξεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews