Μουσική

«Οι γειτονιές τραγουδάνε ακόμη vol IV»

«Οι γειτονιές τραγουδάνε ακόμη vol IV»

Για τέταρτη χρονιά διοργανώνεται ένα Hip Hop Live για την λήξη της ενέργειας αλληλεγγύης

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:30 και στη σκηνή του Gagarin θα εμφανιστούν Χνάρια, Ονειρολάγνοι, Ζωγράφος, Broken Da Rima, Smok5, Yuane x Wise και ο Host της βραδιάς θα είναι ο Tiny Jackal.

Λίγα λόγια για τους διοργανωτές:

«Είμαστε μια παρέα ανθρώπων που αποφάσισε να μην μείνει απαθής στο τίποτα που η εποχή επιβάλλει. Για αυτό ξεκινήσαμε μια σειρά από δράσεις αλληλεγγύης παραμερίζοντας όσα μας χωρίζουν και να θυμόμαστε αυτό που μας ενώνει…

Ότι όλοι είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Δεν ανήκουμε και δεν εκπροσωπούμε κανένα πολιτικό χώρο, καμία Μ.Κ.Ο, καμιά οργάνωση, κανένα κόμμα. Και αυτή την χρονιά λοιπόν στόχος και το μεγάλο θέλω μας είναι να ενεργοποιηθούν όσα περισσότερα μυαλά γίνεται. Από στόμα σε στόμα, από γειτονιά σε γειτονιά ,από παρέα σε παρέα και όλοι μαζί να καταφέρουμε κάτι μικρό κάτι λίγο αλλά μην ξεχνάτε το λίγο είναι πάντα πιο πολύ από το καθόλου!!!

Ενεργοποιήστε λοιπόν τους γύρω σας και στηρίχτε με οποιοδήποτε τρόπο την δράση και φυσικά σας θέλουμε και σας περιμένουμε δίπλα μας από την αρχή μέχρι την “γιορτή” μας για την λήξη της φετινής προσπάθειας στης 12 Οκτώβρη!!!

Πιστεύουμε στην συλλογικότητα, στην αυτοοργάνωση και είμαστε σίγουροι πως οι γειτονιές τραγουδάνε ακόμη…»

Πληροφορίες: www.facebook.com/solidarityhood/

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου

Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 5 ευρώ, ταμείο 8 ευρώ.

Gagarin, Λιοσίων 205

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews