Ελλάδα

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ (φωτο) (vid)

Η τελετή παράδοσης-παραλαβής της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ (φωτο) (vid)

O απερχόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της παράδοσης της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ στη Φώφη Γεννηματά δήλωσε τα εξής:

«Φάνηκαν τα ψέματα και οι μύθοι του χαμένου πενταμήνου και οι κούφιες δημαγωγίες της κυβέρνησης», είπε ο κύριος Βενιζέλος ενώ στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση ότι σκόπιμα ροκάνισε, τον χρόνο εις βάρος της χώρας, μένοντας με το μοναδικό επιχείρημα της αυτοκτονίας της, που δεν οδηγεί στην προστασία των συμφερόντων της. «Ελπίζω να συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις και ότι ο κ. Τσίπρας έχει κάτι υπόψιν του. Φαντάζομαι ότι ενεργεί υπέρ των συμφερόντων του ελληνικού λαού. Δεν είναι μία νέα Ζαν ντ’ Άρκ που ακούει φωνές, είναι Έλληνας πρωθυπουργός», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Βενιζέλος.

Από την πλευρά της η νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, υπογράμμισε την ιστορική ευθύνη και υποχρέωση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, να διασφαλίσει την ισότιμη συμμετοχή και παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη.

“Η διαπραγμάτευση είναι εθνική υπόθεση που ξεπερνά τον πρωθυπουργό κι ένα κόμμα» σημείωσε και πρόσθεσε ότι είναι ώρα ευθύνης και ομοψυχίας, ενώ επανέλαβε την ανάγκη να συγκροτηθεί εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, όπως έχει ζητήσει το ΠΑΣΟΚ από το 2012” ανέφερε η κυρία Γεννηματά.

Ακόμη η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχαρίστησε τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Οδυσσέα Κωνταντινόπουλο, καθώς επίσης και όσους προσήλθαν να ψηφίσουν στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές. Μάλιστα η κυρία Γεννηματά δεσμεύτηκε να πάρει άμεσα πρωτοβουλίες για τη συγκρότηση ενός σύγχρονου σοσιαλδημοκρατικού φορέα με διάλογο, χωρίς αλαζονεία, με τις υπόλοιπες δυνάμεις του χώρου.

Τέλος ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  ευχαρίστησε τους βουλευτές, τα στελέχη και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ για τη συνεργασία και ανέφερε ότι νοιώθει την ηθική ευθύνη να παρακολουθεί την υλοποίηση των αποφάσεων του συνεδρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο πριν αναλάβει η κ. Γεννηματά τα ηνία του ΠΑΣΟΚ, συναντήθηκε με τον κ. Βενιζέλο, τον κ. Λοβέρδο και τον κ. Κωνσταντινόπουλο στο γραφείο του προέδρου του Κινήματος.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος (2ος Α) φωτογραφίζεται με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, τον Ανδρέα Λοβέρδο (Α) και τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου (Δ) κατά την διάρκεια της συνάντησης τους στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015. Με τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε ο απερχόμενος πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσία του Ανδρέα Λοβέρδου και του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος ανταλλάσει χειραψία με την νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά  κατα τις δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά την ανάληψη των καθηκόντων της , Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015. Με τη νέα πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε ο απερχόμενος πρόεδρος του Κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσία του Ανδρέα Λοβέρδου και του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

 

Δείτε το βίντεο

https://youtu.be/I4VwOYxK6Bo

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews