Ενδιαφέροντα

Ημέρες Καριέρας 2017 για 18η χρονιά!

Ημέρες Καριέρας 2017 για 18η χρονιά!

Εργασία, Επιχειρηματικότητα, Εκπαίδευση, Καινοτομία και Νέες Ιδέες στις Ημέρες Καριέρας στις 14 και 15 Οκτωβρίου 2017, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

Το kariera.gr, το μεγαλύτερο website στην Ελλάδα για την εργασία και μέλος του δικτύου CareerBuilder, διοργανώνει και φέτος το μεγαλύτερο φεστιβάλ για την επαγγελματική εξέλιξη και τις νέες τάσεις εργασίας στην Ελλάδα. Για δυο ημέρες, η καρδιά της αγοράς εργασίας χτυπά στο μεγαλύτερο event για την επαγγελματική εξέλιξη στην Ελλάδα. Οι Ημέρες Καριέρας 2017, παρέα με το πιο αισιόδοξο event της χρονιάς, το UP Event, έχουν γίνει πλέον θεσμός και καταλαμβάνουν εξέχουσα θέση στην εργασιακή και πολιτιστική ατζέντα της πόλης.

Οι Ημέρες Καριέρας 2017 απευθύνονται σε όλους: στους νέους που αναζητούν εργασία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, στους εργαζόμενους που θέλουν να εξελίξουν την επαγγελματική τους πορεία, αλλά και όσους θέλουν να σχεδιάσουν μαζί με εξειδικευμένους συμβούλους το επιχειρηματικό τους πλάνο, στους τελειόφοιτους που αναζητούν τις καλύτερες λύσεις για σπουδές εντός και εκτός συνόρων, στους φοιτητές και πτυχιούχους που ενδιαφέρονται για τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Παράλληλα, εξειδικευμένοι σύμβουλοι και recruiters, κατατοπίζουν τους επισκέπτες σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού, μέσα από ενδιαφέροντα workshops, όσο διακεκριμένοι επαγγελματίες που γνωρίσαμε μέσα από το προσωπικό τους έργο, εμπνέουν, γεμίζουν ιδέες και συμμετέχουν στο χτίσιμο ενός καλύτερου και πιο ευοίωνου μέλλοντος.

Επίσης, για τέταρτη χρονιά, το Up Event παρουσιάζει διακεκριμένες προσωπικότητες από όλους τους τομείς εργασίας που μέσα από το προσωπικό τους παράδειγμα, παρουσιάζουν με τρόπο βιωματικό τις τάσεις στην εργασία και υποδεικνύουν τον τρόπο να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρά μας! Το Up Event θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του 9.84 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και το πρόγραμμα των ομιλιών θα ανακοινωθεί σύντομα.

Η είσοδος στις Ημέρες Καριέρας 2017 είναι δωρεάν για όλους! Απαραίτητη είναι η εγγραφή και η προσκόμιση του εισιτηρίου που θα σας αποσταλεί σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή στη γραμματεία της έκθεσης.

Με την ανεργία να αποτελεί σταθερά τη μεγαλύτερη πρόκληση για το 23,1% των συμπολιτών μας, το kariera.gr θεωρεί υποχρέωση του τη διοργάνωση τέτοιων γεγονότων και υπόσχεται να συνεχίσει να εκπληρώνει το όραμα του ώστε να βρεθεί «Ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη θέση».

14-15 Οκτωβρίου 2017

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Είσοδος δωρεάν

Απαραίτητη εγγραφή στο http://www.careerguide.gr

Διοργάνωση: kariera.gr, επικοινωνία: τηλ.: 210-81.15.300, e-mail: marketing@kariera.gr

Σχόλια

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews