Μουσική

«Inner Dynamics»: ο Theodore live στο Fuzz!

«Inner Dynamics»: ο Theodore live στο Fuzz!

Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του «It Is But It’s Not», ο Theodore κυκλοφορεί το τρίτο ολοκληρωμένο studio album του «Inner Dynamics» και μας το παρουσιάζει σε ένα εκρηκτικό live στο Fuzz την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου!

Το «Inner Dynamics» αποτελείται από 10 αυτοτελή κομμάτια. Διαδοχικά, το ένα μετά το άλλο, αφηγούνται μια ιστορία ολοκλήρωσης. Ακολουθώντας ολόκληρη την διαδρομή από την εσωτερική αμφισβήτηση, στην συνειδητοποίηση, στην αναζήτηση μιας νέας ισορροπίας ανάμεσα στους δύο «εαυτούς» του καλλιτέχνη, στην εσωστρέφεια και στην εξωστρέφεια και τελικά στην αποδοχή της ολότητάς του.

Μετά την περιπλάνησή του σε μεγάλα φεστιβάλ και venues, μεταξύ άλλων και το ντεμπούτο του στο μεγαλύτερο πολυθεματικό φεστιβάλ του κόσμου το SXSW, ο Theodore επιστρέφει την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στη σκηνή του FUZZ. Πλαισιωμένος από πνευστά όργανα και ενισχυμένο light show, θα μας συστήσει τον κόσμο του «Inner Dynamics», με στόχο κάθε ένας από τους ακροατές να αναγνωρίσει, μέσα σε αυτόν, κομμάτια του εαυτού του.

Στις 11 Σεπτεμβρίου, ο ραδιοφωνικός σταθμός NPR ανακοίνωσε μέσα από το πρόγραμμα All Songs Considered των Bob Boilen και Robin Hilton, την κυκλοφορία του Inner Dynamics για τις 2 Νοεμβρίου 2018, και παρουσίασε για πρώτη φορά το single «Disorientation».

Παίζουν οι μουσικοί

Theodore

Alessandro Giovanetto

Μάνος Κουρκούλης

Νικόλας Παπαχρονόπουλος

Ashley Hallinan

Σχεδιασμός Ήχου & Παραγωγής: Βαγγέλης Μόσχος

Stage manager: Βαγγέλης Χασιώτης

Σχεδιασμός Φώτων – Φωτίστρια: Μελίνα Ζερβάκη

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30

Ώρα Έναρξης: 22.00

Εισιτήρια: προπώληση: 10€ // ταμείο: 15€

Fuzz, Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Μοσχάτο 21 0345 0817

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews