Ελλάδα

Υπερ της υποψηφιότητας του Τζιτζικώστα Μηταράκης και Ασημακοπούλου

Υπερ της υποψηφιότητας του Τζιτζικώστα Μηταράκης και Ασημακοπούλου

Μετά την Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και ο Νότης Μηταράκης με δηλώσεις του τάσσεται ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας του Απόστολου Τζιτζικώστα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον κ. Μηταράκη «η υποψηφιότητα του κ. Τζιτζικώστα είναι μια πολύ καλή υποψηφιότητα, έχει μεγάλη δυναμική στην κοινωνία και υπάρχει σεβασμός προς το πρόσωπό του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα». Ακόμη πρόσθεσε ότι «δεν είναι πρόβλημα το ζήτημα της μη συμμετοχής του στη Βουλή».

Ακόμη ο βουλευτής Χίου εξήρε το έργο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην αρχηγία της ΝΔ στις περασμένες εκλογές, τονίζοντας ότι «έκανε μια εκπληκτική δουλειά», αλλά έθεσε και τον προβληματισμό του στο ενδεχόμενο εκ νέου υποψηφιότητάς του:

«Το ερώτημα όμως είναι αν μιλάμε στους νέους ανθρώπους και στις παραγωγικές ηλικίες. Και απ’ ό,τι φάνηκε στις εκλογές του Ιανουαρίου, στο δημοψήφισμα και στις τελευταίες εκλογές, δεν μιλάμε σε αυτόν τον κόσμο».

Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινή της συνέντευξή της η βουλευτής Β’ Αθηνών Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου τάχθηκε στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα στον αγώνα για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Τζιτζικώστας μπορεί να επανασυνδέσει τη ΝΔ με την κοινωνία». «Η βάση του κόμματος θέλει κάτι νέο και φρέσκο. Ο Τζιτζικώστας έχει αποδείξει ότι ξέρει να διοικεί», δήλωσε η βουλευτής της Β’ Αθηνών.

Σχόλια

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews