Ελλάδα

Καμμένος: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν γίναμε πότε μνημονιακοί»

Καμμένος: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν γίναμε πότε μνημονιακοί»

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ, του κόμματος είπε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν γίναμε πότε μνημονιακοί» τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

«Όσους φάνηκαν να παγώνουν από την απόφαση να υπογράψουμε τη συμφωνία θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι άλλη λύση δεν υπήρχε, η άλλη λύση θα ήταν η απόλυτη καταστροφή» υπογράμμισε ο κύριος Καμμένος.

“Θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό, ότι άλλες λύσεις δεν υπήρχαν. Εξετάσαμε στη διάρκεια των 7 μηνών κάθε δυνατότητα που υπάρχει. Συγκρουστήκαμε με τους δανειστές , αποχωρήσαμε από τις συνομιλίες, πήγαμε σε δημοψήφισμα» σημείωσε.

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα ο κύριος Καμμένος είπε οτι «παρότι ανήκουμε σε διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους είναι ένας πραγματικός ηγέτης που μπορεί σε συνεργασία με του ΑΝΕΛ να προχωρήσει στην κάθαρση της ελληνικής κοινωνίας».

“Κρατήσαμε σταθερό το τρένο της χώρας» σημείωσε ο Πάνος Καμμένος. «Μείναμε σταθεροί στην υπόσχεση μας να μην εκτροχιάσουμε το τρένο και δεν ρίξαμε την κυβέρνηση σε μια δύσκολη απόφαση την οποία πήραμε, γνωρίζοντας απόλυτα ότι αυτό είναι σε βάρος της συνείδησης μας αλλά και σε βάρος της εντολής που είχαμε από τον ελληνικό λαό» πρόσθεσε.

Παράλληλα σημείωσε οτι την κυβέρνηση «ανέτρεψε μέρος της κοινοβουλευτικής όμαδας του ΣΥΡΙΖΑ.»

«Είναι αλήθεια ότι αρκετά από αυτά τα μέτρα ήταν αντίθετα από τις δικές μας διακηρύξεις μας και από την εντολή που είχαμε λάβει» παραδέχτηκε ο κ. Καμμένος. Σημείωσε ωστόσο ότι «πετύχαμε να κάνουμε το πρόγραμμα της Ελλάδας, ένα παγκόσμιο πρόβλημα».

Σχετικά με τις εκλογές σημείωσε ότι «οι ΑΝΕΛ διατηρούμε τις πάγιες θέσεις που έχουμε περιγράψει στο πρόγραμμα μας και την ιδρυτική διακήρυξη.»

«Θα συμμετέχουμε στην επόμενη κυβέρνηση. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το πρώτο κόμμα. Άρα οποιαδήποτε ψήφος στα υπόλοιπα συστημικά κόμματα είναι χαμένη ψήφος» τόνισε ο κ. Καμμένος.

«Θα προστατεύσουμε τη χώρα από όλες εκείνες τις πολιτικές, τις αλλοπρόσαλλες που κάποια στελέχη που ευτυχώς φύγανε πλέον από τον ΣΥΡΙΖΑ, προσπάθησαν να επιβάλλουν στην προηγούμενη κυβέρνηση.»

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews