Ελλάδα

Καμμένος: “Ναι” στην δραχμή εάν υπήρχε προοπτική

Καμμένος: “Ναι” στην δραχμή εάν υπήρχε προοπτική

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στον Alpha 9.89 επιτέθηκε στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ δε δίστασε να προβεί σε νύξεις για την πιθανότητα επιστροφής στη δραχμή.

«Αν υπήρχε δρόμος για τη δραχμή με προοπτική, εγώ δεν θα έλεγα “όχι”, το λέω ξεκάθαρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κύριος Καμμένος.

Αναφερόμενος στον Γιάνη Βαρουφάκη ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι «δεν ξέρω αν σ’ αυτό που είχαν σχεδιάσει οι δανειστές είχαν και συνεργό τον Βαρουφάκη, θα δείξει η Ιστορία».

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο κύριος Καμμένος, το σχέδιο των δανειστών ήταν να βγάλουν την Ελλάδα από την Ευρώπη για να γλιτώσουν από 3 εκατομμύρια πρόσφυγες.

Αναφορικά με τη στάση που κράτησε το κόμμα του υπέρ του τρίτου Μνημονίου, υποστήριξε ότι «δεν κοροϊδέψαμε τον λαό, είχαμε να επιλέξουμε μεταξύ της διάλυσης της χώρας ή του εθνικού δρόμου. Προτιμήσαμε να ρισκάρουμε τα κόμματά μας, τη φήμη μας, αλλά να μη σκοτώσουμε την Ελλάδα».

Τέλος αναφερόμενος στην υπόθεση με την offshore Χαϊκάλη, τέλος, ο κ. Καμμένος είπε ότι «δεν πρόκειται να είναι κανείς υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ αν δεν διευκρινίσει τη θέση του», ενώ πρόσθεσε ότι «δεν θα υπογράψω υποψηφιότητα Χαϊκάλη αν δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του. Εύχομαι ότι θα το κάνει».

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews