Διαγωνισμοί

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Betelgez»

Κερδίστε προσκλήσεις για την παράσταση «Betelgez»

Η ιστοσελίδα μας εξασφάλισε 5 διπλές προσκλήσεις  για την Παρασκευή 13 Μαρτίου

Ύστερα από τις sold out παραστάσεις στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν,  το «Betelgez» της ομάδας ελλήνων ακροβατών «κι όμΩς κινείται» επιστρέφει μόνο για 4 παραστάσεις στο Θέατρο Αλκμήνη.

Αντιπαραβολή της έκρηξης ενός αστεριού με την κοινωνική έκρηξη. Ένα μιξάζ στιγμιοτύπων από πολιτικούς λόγους- ανακοινώσεις εκρήξεων. Αναμονές μεγάλων αλλαγών. Λόγοι που υποσχέθηκαν  τη γέννηση νέων καταστάσεων, που σε τίποτα δε θα έμοιαζαν με τις παλιές. Λόγοι που ενέπνευσαν επαναστατικό αναβρασμό, που θα γκρέμιζε εκ θεμελίων την παλιά τάξη. Λέξεις που δόνησαν την ανθρωπότητα και την κούρδισαν σε υψηλή συχνότητα, σκόρπισαν πίστη, ελπίδα, βεβαιότητα τόσο όσο  οργή, μίσος και απελπισία. Σε αντιδιαστολή με  τον αιώνιο συμπαντικό χρόνο και το απόλυτο γεγονός μιας αστρικής έκρηξης. Μιας  σαρωτικής καταστροφής, σε αδιανόητητη για εμάς κλίμακα, και παράλληλα της πιο ελπιδοφόρας αναγέννησης,  ενός  τέλους που γεννά μοναδικά τα στοιχεία αυτά, που θα δόσουν ακόμα μία ευκαιρίαύπαρξης στο φαινόμενο της ζωής, έτσι τουλάχιστον όπως τη γνωρίζουμε.

Περισσότερα για την παράσταση δείτε εδώ.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη 11 Μαρτίου στις 23:59 να:

Κάνετε like στο Fan Page μας στο Facebook

Κοινοποιήσετε το σύνδεσμο του διαγωνισμού

Οι τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν την Πέμπτη 12 Μαρτίου  στην ιστοσελίδα μας.

Καλή σας επιτυχία!

Χορηγοί Επικοινωνίας: http://www.saveandwin.gr/, http://diagonismos.gr/, http://ediagonismoi.gr/http://kerdise-to.gr/, http://paiksekerdise.gr/ , http://www.nethall.gr , http://www.e-contest.gr/

Διαγωνισμοί

Περισσοτερα στην κατηγορια Διαγωνισμοί

Copyright © 2015-2016 Clevernews