Θέατρο

«ΚωμωΔίνω»

«ΚωμωΔίνω»

Η θεατρική ομάδα ΅ΚωμωΔίνω΅ παρουσιάζει τρεις μουσηκαίς νοίχταις ΚωμωΔίας στω γοιαληνω μουσηκώ θαίατρω απστέϊτζ. Από την Κυριακή 5 Μαρτίου και κάθε Κυριακή στις 20:30. Για τρεις παραστάσεις μόνο (5,12 και 19 Μαρτίου 2017).

Οι «KωμωΔίνω» κάνουν τα βαφτίσια της ομάδας τους, σε πολύ κλειστό τετράγωνο και σας προσκαλούν να τους τιμήσετε με την παρουσία σας. Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει στο Γ.Μ.Θ.U., απέναντι και πιο πάνω από το Κ.Π.Ι.Σ.Ν, και δυο χιλιόμετρα από την Β.τ.Ε. και δίπλα από το περίπτερο του κυρ-Θανάση που πουλάει όλο το 24ωρο προφυλακτικά, και δυο στενά από το σπίτι της Σούλας μιας φοιτήτριας στη γεωπονική , ένα κωμικομουσικό υπερθέαμα με κροκόδειλους, τίγρεις, λιοντάρια, πολιτικούς, στρατιωτικούς, υδραυλικούς, τον γιο της αχ Ευλαμπίας, πατσά ζελέ, φωτιά νερό και γη, ζογκλέρ και σαρλό των φαναριών, τον ίδιο τον Θεό αυτοπροσώπως, το διάσημο αστρολόγο και πόντιο ποιητή Αστέριο Τριχοβαγγελίδη και άλλα ακόμα πολλά κωμικοτραγικά ευτράπελα.

Στο εν λόγω υπερθέαμα δεν χρησιμοποιούνται οικολογικά υλικά και κανένα εξημερωμένο ζώο δεν λαμβάνει μέρος. Απαγορεύεται η είσοδος σε ανήλικα κάτω των 5 μηνών και υπερήλικους ισόχρονους του κρητικού Δρακουμέλ. Μετά και την αναφορά του ακατανόμαστου, μπαίνετε με δική σας γραπτή ευθύνη.

Μαζί στην τρέλα τους το πιο γλυκό ελληνικό συγκρότημα, που τα «λέει» όλα, οι Μπακ-loveus.

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια και ως γνωστών εμείς οι καλλιτέχνες δεν έχουμε που την κεφαλήν κλίνη… ακολουθεί τοποθέτηση τούρκικου προϊόντος: «Σόϊμπλε Καζάν πιπί»

Σουργκιουρε τσοκ ε μπακλαβα γκιουλε τζαλντι τζαλντι. Ε μπακλαβα ε μπακιρ σεφτε γκιοζουλ καζαν πιπι τσαμπουκ τσαμπουκ. Σόιμπλε καζαν πιπι ε τσοκ γκιουζελ. Σοιμπλε καζαν πιπι μουτς φατμέ!! «Σοιμπλε Καζαν Πιπι»

Από 5 Μαρτίου και κάθε Κυριακή στις 20:30 για 3 παραστάσεις (κι έχει ο παντοδύναμος).

Κείμενα: KωμωΔίνω

Σκηνοθεσία: ΚωμωΔίνω

Παίζουν αλφαβητικά οι ηθοποιοί:

Κοκόση Ασπασία

Κολοβός Αναστάσης

Σουξές Γιώργος

Τρανουλίδης Αλέξανδρος

Τσιμπρή Ίρις

Και οι μουσικοί του συγκροτήματος Μπακ-loveus

Αρβανίτης Τζέιμς

Λιβέρης Σπύρος

Πετμεζάς Χάρης

Η τραγουδίστρια Μαρία Σταφυλοπάτη

Και ο παράξενος μάγος Κωνσταντίνος Καρυπίδης

Ημέρες Παραστάσεων: Κυριακή 20:30

Διάρκεια: 200 λεπτά

Τιμές:

12 ευρώ στο μπαρ | με μπύρα ή κρασί

14 ευρώ στο μπαρ με ποτό

17 ευρώ στο τραπέζι με ποτό

Φιάλη κρασί ανά 2 άτομα 40 ευρώ

Φιάλη ποτού ανά 4 άτομα 80 ευρώ

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Άγγελος Σφακιανάκης

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage, Λεωφόρος Συγγρού 143, Ν. Σμύρνη, τηλ. 210 9315 600

Σχόλια

Θέατρο

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

Copyright © 2015-2016 Clevernews