Ελλάδα

Κωνσταντοπούλου: Μαύρη ημέρα για τη δημοκρατία και το κοινοβούλιο

Κωνσταντοπούλου: Μαύρη ημέρα για τη δημοκρατία και το κοινοβούλιο

Μαύρη ημέρα για τη δημοκρατία και το ελληνικό κοινοβούλιο χαρακτήρισε τη σημερινή διαδικασία η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Κάλεσε τους βουλευτές να πουν όχι στη σημερινή ψηφοφορία για να ενισχύσουν τον Πρωθυπουργό, «όχι να του δώσουν τη χαριστική βολή νομίζοντας ότι τον διευκολύνουν».

Εξαπέλυσε πυρά στην κυβέρνηση για τη συμφωνία, αλλά αναγνωρίζοντας στον Πρωθυπουργό ότι «έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να ποτρέψει έναν λυσσαλέο εκβιασμό».

Η συμφωνία αυτή είναι μια πράξη εκδίκησης της αριστερής κυβέρνησης. Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για τη δημοκρατία στην Ελλάδα και την Ευρώπη και στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Μια συμφωνία που φέρνει το τερατώδες ΤΑΙΠΕΔ που το κόμμα μου, ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλούσε και αποκαλεί εκτροφείο σκανδάλων.

Περιέχει την εξευτελιστική αποδοχή να ξενομοθετήσουμε όσα περάσαμε από τη Βουλή.

Αν τη συμφωνία την έφερναν οι μνημονιακές δυνάμεις του τότπου θα απηύθυνα στη Βουλή έναν καταγγελτικό λόγο. Τη φέρνει όμως η κυβέρνηση της Αριστεράς που έχει ως σχέδιο απαλλαγή πατρίδας μας από όλα αυτά και πρεσβεύει χρόνια τώρα ότι είναι λάθος συνταγή.

Υπερασπίστηκε την προσπάθεια του Πρωθυπουργού, λέγοντας ότι «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Πρωθυπουργός υπέστη αδυσσώπητο εκβιασμό, αλλά τίποτα δεν εμποδίζει την επανάληψή του αν ο εκβιασμός ολοκληρωθεί σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο».

«Ο Πρωθυπουργός έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να αποκρούσει τον εκβιασμό αυτό. Και σήμερα καλείται να προχωρήσει στην πολιτική του καταστροφή, θεωρώντας οτι έτσι υπηρετεί το λαό του και την πατρίδα. Η Βουλή δεν πρέπει να το επιτρέψει» υπογράμμισε.

πηγή: newpost.gr

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews