Πολιτική

Λαφαζάνης: Την κυβέρνηση δεν την έριξε κανείς, παραιτήθηκε

Λαφαζάνης: Την κυβέρνηση δεν την έριξε κανείς, παραιτήθηκε

Ο Επικεφαλής της Λαικής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Ακραίως» απαντώντας στις κατηγορίες περί αποστασίας από τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι «την κυβέρνηση δεν την έριξε κανείς, παραιτήθηκε».

Ακόμη πρόσθεσε ότι «εμείς είμαστε συνεπείς με το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Θα κατηγορείται η συνέπεια και όχι η κωλοτούμπα; Δεν το κατάλαβα αυτό» επεσήμανε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε «ποιος έκανε κωλοτούμπα;»η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: «Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ».

Συνεργασία ΛΑΕ-Ζωής

Παράλληλα ο κύριος Λαφαζάνης αποκάλυψε από τον αέρα του ΣΚΑΙ, την οριστική συνεργασία του κόμματός του με την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ωστόσο διευκρίνισε ότι οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει στον τρόπο συνεργασίας.

Από την άλλη πλευρά ο επικεφαλής της Λαικής Ενότητας επιτέθηκε τόσο στον Αλέξη Τσίπρα όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας της υπογραφής του Μνημονίου.

Ο κ. Λαφαζάνης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για εφαρμογή ενός μνημονιακού σχεδίου που εξοντώνει τον ελληνικό λαό.

«Ο αντίπαλος της Αριστεράς είναι οι μνημονιακές δυνάμεις – ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ , Ποτάμι – το προεκλογικό πρόγραμμα των οποίων καταστρέφει την ελληνική κοινωνία. Χρειάζεται μεγάλο αντιμνημονιακό μέτωπο για να σταματήσουμε την συμφορά» σημείωσε ο κύριος Λαφαζάνης.

Επιπρόσθετα ξεκαθάρισε ότι μετά τις εκλογές δε θα συνεργαστεί με καμία Μνημονιακή δύναμη συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα έκανε και μια πρόβλεψη αναφορικά με τη μελλοντική συγκυβέρνηση. Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΛΑΕ αυτή θα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία και το Ποτάμι.

«Η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης αποτυπώνει τι θα γίνει μετεκλογικά. Μέχρι και τον Χριστοδουλάκη ξέθαψαν, τον υπουργό του Σημίτη» είπε.

Τέλος συμπλήρωσε ότι «δεν βγαίνει η χώρα από την κρίση μέσα στην Ευρωζώνη και με τα Μνημόνια» ενώ διευκρίνισε πως «κάνουμε αυτή την εναλλακτική επιλογή για να μπορέσει η χώρα να ανασάνει».

Σχόλια

Πολιτική

Περισσοτερα στην κατηγορια Πολιτική

Copyright © 2015-2016 Clevernews