Θέατρο

«Η μάγισσα Ταραντούλα εκπαιδεύεται»

«Η μάγισσα Ταραντούλα εκπαιδεύεται»

Πρόκειται για μια ακόμη ιστορία από τις περιπέτειες της γκαφατζούς μάγισσας Ταραντούλας! Η μάγισσα Ταραντούλα μέσα από τις ξεκαρδιστικές «καταστροφικές» της ιστορίες που τόσο αγαπηθήκαν από τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους την χρονιά που μας πέρασε περνάει με περίτεχνο τρόπο μηνύματα για  την δύναμη της αγάπης, της επιμονής και της θέλησης και την σημαντικότητα αξιών όπως η φιλία, η γνώση και η μάθηση. Συγχρόνως μέσα από το πλήθος διαδραστικών κομματιών που εμπλουτίζουν την πλοκή του έργου καλεί τους μικρούς της φίλους να συμμετέχουν ενεργά στην πλοκή απολαμβάνοντας έτσι ακόμα περισσότερο την παράσταση.

Στην παράσταση «Η μάγισσα Ταραντούλα εκπαιδεύεται!», γυρνάμε λίγα χρόνια πίσω στην ιστορία μας, όταν η Ταραντούλα ήταν μαθήτρια της κακιάς μάγισσας Ταραντέλας. Οι μικροί μας φίλοι ανακαλύπτουν τον αληθινό λόγο που η μάγισσα Ταραντούλα δεν μπορεί να φέρει εις πέρας τις τρομερές αποστολές που της αναθέτει η δασκάλα της. Αν πάντως αυτή τη φορά η κακιά Ταραντέλα επιτύχει στα σχέδια της, ένα είναι σίγουρο: Θα καταστραφούν για πάντα τα παραμύθια! Μην αργείτε λοιπόν παιδιά ελάτε γρήγορα να μας βοηθήσετε να τα σώσουμε!

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά από 2,5 έως και 8 ετών.

Παραστάσεις για το κοινό: Σάββατο, 12μ.μ, Κυριακή, 12μ.μ και 15.00

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Διάρκεια παράστασης: 70′ + διάλλειμα

Κείμενο: Τζένη Κοσμίδου

Σκηνοθεσία: Αγγελική Γκαλμπένη

Χορογραφίες: Ειρήνη Στρατηγοπούλου

Ηθοποιοί: Αγγελική Γκαλμπένη, Τζένη Κοσμίδου, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μία Καλιντζόγλου

Graphic Art: Διονύσης Βεργίνης

Φωτογραφίες: Ivalina Dakova

Η παράσταση είναι με τη μορφή μιούζικαλ με τραγούδια και χορό, ενώ τα παιδιά παίζουν ενεργό ρόλο καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου!

Θέατρο Vault, Μελενίκου 26, Βοτανικός, Τηλ.: 6945-983264

 

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

Copyright © 2015-2016 Clevernews