Μουσική

Μάριος Φραγκούλης »Ο Έρωτας γυμνός’’

Μάριος Φραγκούλης »Ο Έρωτας γυμνός’’

Στη φετινή καλοκαιρινή του έξοδο, ο τραγουδιστής ετοίμασε ένα δίωρο μουσικό ταξίδι με τίτλο : »Ο Έρωτας γυμνός’’. Tαξίδι με λόγια, μελωδίες και αισθήματα που δίνουν την αύρα και την αλμύρα του καλοκαιριού.

Με μουσικές του Μάριου Φραγκούλη, τραγούδια των Lucio Dalla, Astor Piazzola, Nino Rota, Nicola Piovani, Jose Maria Cano, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου αλλά και νέες δημιουργίες της Λίνας Νικολακοπούλου και Άρη Δαβαράκη.

Mια μουσική διαδρομή που ξεκινά από την Κρήτη, με ενδιάμεση στάση στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά τον Ιούλιο και πολλοί ακόμα σταθμοί ενδιάμεσα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Τα νέα τραγούδια σε στίχους Νικολακοπούλου και Δαβαράκη προέρχονται από τον κύκλο τραγουδιών που έχει συνθέσει ο Μάριος Φραγκούλης και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Μαζί με τον Μάριο Φραγκούλη, η εξαιρετική νέα τραγουδίστρια Δήμητρα Σελεμίδου που κέρδισε τις εντυπώσεις φέτος τόσο από τον πρώτο της δίσκο με τίτλο “Τρίτη Έξοδος”, όσο και για τις ξεχωριστές της ερμηνείες στο “Ελλάς η Χώρα των Ονείρων” στο Ηρώδειο και στο Ίδρυμα Νιάρχος στην Μυθολογία του Μάνου Χατζιδάκι.

Τραγούδια και ντουέτα Ερωτικά από την Πορτογαλία, Ιταλία, Γαλλία , Ισπανία και Ελλάδα.

Πρώτοι σταθμοί περιοδείας:

ΡΟΔΟΣ Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

ώρα: 21.00

ΚΥΠΡΟΣ

Σχολή Τυφλών Λευκωσία

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ώρα: 21.00

Κηποθέατρο Λεμεσός

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

ώρα: 21.00

ΠΕΙΡΑΙΑΣ Βεάκειο Θέατρο Πειραιά Τρίτη 24 Ιουλίου 2018 ώρα: 21.00

ΚΕΡΚΥΡΑ Κάστρο

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ώρα: 21.00

Τιμές εισιτηρίων : 15 €

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews