Εκδηλώσεις

Το μεγαλύτερο χάρτινο μωσαϊκό ORIGAMI για το Ρεκόρ Γκίνες στην Αθήνα (vid)

Το μεγαλύτερο χάρτινο μωσαϊκό ORIGAMI για το Ρεκόρ Γκίνες στην Αθήνα (vid)

Ένας μεγάλος στόχος που με τη συνεργασία όλων μας θα μπορέσει να γίνει πραγματικότητα! 

Η Μυρτώ Δημητρίου είναι Κοινωνική Ανθρωπολόγος, η μοναδική ελληνίδα Instructor Origami (ιαπωνική εικαστική τέχνη της χαρτοδιπλωτικής) και κάτοχος Ρεκόρ Γκίνες για τη δημιουργία του μεγαλύτερου origami του κόσμου σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης στις 31.05.2012! Εκπαίδευσε πάνω από 10.000 άτομα και δημιούργησαν την εικόνα του Λευκού Πύργου σε 403 τ.μ, στην πλατεία Αριστοτέλους με 40.000 χάρτινα λουλούδια!!!

Για το λόγο αυτό σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων, τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.), κάτω από την αιγίδα της Ιαπωνικής Πρεσβείας, του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών- Αττικής, από τον Οκτώβριο 2013- Μάρτιο 2014 θα πραγματοποιήσει Έκθεση, Παρουσιάσεις  και εργαστήρια ORIGAMI στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Πετραλώνων!

Τα εργαστήρια θα παρακολουθήσουν μαθητές Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και ενήλικες (κόστος συμμετοχής 5 ευρώ).

Στις 18 Μαρτίου 2014 στο Γήπεδο του Μετς θα δημιουργηθεί με τη συμμετοχή πάνω από 20.000 ατόμων η εικόνα μιας πελώριας κουκουβάγιας –ως σύμβολο σοφίας και έμβλημα της Αθήνας-  χρησιμοποιώντας ως μονάδα χάρτινα λουλούδια, σε 500τ.μ.!!!

 

Με τον Δήμαρχο κ.Καμίνη guinness!!! 001 στεφανι της Βεργίνας origami mosaic2(1) origami Μέδουσα dragon boat(1) Λύρα

Εκδηλώσεις

Περισσοτερα στην κατηγορια Εκδηλώσεις

Copyright © 2015-2016 Clevernews