Θέατρο

«Μη Σκοτώνεις τη Μαμά»

«Μη Σκοτώνεις τη Μαμά»

Η καλλιτεχνική εταιρία Μυθωδία (Γεράσιμος Σκαφίδας) παρουσιάζει την παράσταση «Μη Σκοτώνεις τη Μαμά» της Σαρλότ Κήτλυ στο θέατρο Olvio, από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου. Η μετάφραση είναι του Αλέξανδρου Κοέν, η σκηνοθεσία της Ρέινας Σ. Εσκενάζυ και πρωταγωνιστούν η Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, η Πέγκυ Σταθακοπούλου, η Ισιδώρα Δωροπούλου, η Ελίνα Γιαννάκη.

Το έργο διατρέχει τα εξήντα τελευταία χρόνια του 20ου αιώνα μέσα από τις ιστορίες τεσσάρων γυναικών (γιαγιά, μητέρα, κόρη, εγγονή). Πρόκειται για ένα σύγχρονο ψυχογράφημα των σχέσεων μητέρας – κόρης. Η μετ’ εμποδίων σχέση τους βεβαιώνει ότι δεν υπάρχει πιο επικίνδυνη και μοιραία για την εξέλιξη του ανθρώπου σχέση, όσο αυτή της μητέρας με το παιδί της.

Μετάφραση: Αλέξανδρος Κοέν

Σκηνοθεσία: Ρέινα Σ. Εσκενάζυ

Κίνηση: Μόνικα Κολοκοτρώνη

Διεύθυνση και οργάνωση παραγωγής: Αναστασία Γεωργοπούλου

Παίζουν: Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Ισιδώρα Δωροπούλου, Ελίνα Γιαννάκη

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Τετάρτη στις 18:30, Σάββατο και Κυριακή στις 21:15

Τιμές εισιτηρίων: Τετάρτη κανονικό 15 ευρώ, μειωμένο (φοιτητές, μαθητές, εκπαιδευτικοί, συνταξιούχοι) 12 ευρώ, ΟΑΕΔ 10 ευρώ, Σάββατο – Κυριακή κανονικό 17 ευρώ, μειωμένο (φοιτητές, μαθητές, εκπαιδευτικοί, συνταξιούχοι) 12 ευρώ, ΟΑΕΔ 10 ευρώ, Ειδική Τιμή Προπώλησης: 12 ευρώ (έως την προηγούμενη ημέρα κάθε παράστασης)

Θέατρο Olvio, Ιερά Οδός 67 & Φαλαισίου 7, Βοτανικός, τηλ: 210 3414118

Σχόλια

Θέατρο

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

Copyright © 2015-2016 Clevernews