Ενδιαφέροντα

Μικρές Ιστορίες Τέχνης!

Μικρές Ιστορίες Τέχνης!

Από τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου και για τρεις ακόμα Δευτέρες η Κοιν.Σ.Επ Απ’ουσία θα φιλοξενηθεί στο χώρο τέχνης Mimi & Mou σε ένα μοναδικό εικαστικό εργαστήρι για τους μικρούς μας φίλους!

Μέσα από τις συναντήσεις μας εξερευνούμε, πειραματιζόμαστε, δημιουργούμε και ανακαλύπτουμε μαζί με τα παιδιά τα διαφορετικά καλλιτεχνικά ρεύματα του μοντερνισμού του 20ου αιώνα.

Ενότητες εργαστηρίου:

1η Συνάντηση: Σουρεαλιστικά παιχνίδια. Γιατί τα ρολόγια έλιωσαν; Τι γυρεύει ένα παλάτι στην πλάτη ενός ελέφαντα;

2η Συνάντηση: Bauhaus κοστούμια. Χορογραφίες σε ευθείες γραμμές.

3η Συνάντηση: Αlexander Calder και mobile κατασκευές. Ισορροπώντας σχέδια και χρώματα.

4η Συνάντηση: Marc Chagall και ένα φανταστικό τσίρκο. Ακροβάτες, σχοινοβάτες και ζογκλέρ!

Το MIMI & MOU είναι ένας χώρος που ανασχεδιάστηκε ειδικά για να φιλοξενήσει τις δραστηριότητες μας με πολύ κέφι και μεράκι – ένας χώρος γεμάτος χρώμα και φως που τηρεί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας.

Στο ισόγειο του MIMI & MOU έχει διαμορφωθεί ένα ειδικά σχεδιασμένο μικρό θεατράκι κατάλληλο για εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού, δημιουργικής έκφρασης αλλά και θεάτρου για εφήβους και ενήλικες. Στο θεατράκι αυτό ανά διαστήματα θα φιλοξενούνται και θεατρικές παραστάσεις.

Στον 1ο όροφο στεγάζεται ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος μας για τα εργαστήρια εικαστικών και σχεδίου μόδας και δίπλα ένα μικρό φουαγιέ όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας όσο περιμένετε τους αγαπημένους σας που παρακολουθούν τα εργαστήρια.

Ημέρες και ώρες: Κάθε Δευτέρα 17.00 – 18.30

Ηλικίες: 5 – 12 ετών

Κόστος συμμετοχής:12 ευρώ ανά εργαστήριο / 40 ευρώ οι 4 συναντήσεις

MIMI & MOU, Ζωοδόχου Πηγής 58 (Στάση μετρό: Πανεπιστήμιο), τηλ. και ώρες επικοινωνίας: 6974558336 / 6986315638, καθημερινά 10.00 – 18.00

 

Ενδιαφέροντα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ενδιαφέροντα

Copyright © 2015-2016 Clevernews