Θέατρο

« Μόνο αν το Πιστέψεις… » για το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών

« Μόνο αν το Πιστέψεις… » για το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών

Το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ) όπως κάθε χρόνο πραγματοποιεί  τη γιορτή για τα παιδιά των ηθοποιών -μελών του την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 11:30 π.μ. στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Αλίκη.

Τα παιδιά των ηθοποιών θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το έργο της Κέλλυς Σταμουλάκη »Μόνο αν το πιστέψεις…», σε σκηνοθεσία της ιδίας, με τους Ελένη Καστάνη, Ορέστη Τρίκα, Μυριέλλα Κουρεντή στους κεντρικούς ρόλους. Τη μουσική της παράστασης έχει συνθέσει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και  στο πιάνο συνοδεύει ζωντανά επί σκηνής ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, όπου έχει επιμεληθεί και την ενορχήστρωση των τραγουδιών.

Μετά το τέλος της παράστασης θα κοπεί η πίτα του ΤΑΣΕΗ, θα μοιραστούν δώρα στα παιδιά και θα ακολουθήσει λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση του ταμείου.

Λίγα λόγια για το έργο «ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ» της Κέλλυς Σταμουλάκη

Στη Χώρα της Υπομονής οι κάτοικοι ζούσαν ευτυχισμένοι, με αγάπη και αφθονία. Ένας άνθρωπος όμως που τα ήθελε όλα, ο αρχιστράτηγος Τραμουντάνας, βάζει σκοπό της ζωής του να ανατρέψει την ήσυχη ζωή των κατοίκων της. Με τον άπληστο χαρακτήρα του ρίχνει τους ήρωές μας σε μεγάλες περιπέτειες. Τους κυνηγά σε θάλασσες, πόλεις, βουνά και τους αναγκάζει να έρθουν αντιμέτωποι με τρικυμίες, θαλασσομαχίες, φύλακες-δεινόσαυρους και περίπλοκα αινίγματα. Θα καταφέρουν τελικά οι ήρωες μας να ξεπεράσουν τα εμπόδια που τους περιμένουν και να πάρουν πίσω αυτά που τους ανήκουν; Μέχρι που μπορεί να φτάσει μία μητέρα για να σώσει το παιδί της;

Ένας ύμνος στην αυτοπεποίθηση, την τόλμη, την πίστη στον εαυτό μας, τη μητρική αγάπη και την αποδοχή της διαφορετικότητας. Ένα έργο για όλη την οικογένεια που αγγίζει αξίες και αρετές οι οποίες τείνουν να χαθούν στην εποχή που ζούμε. Μια εποχή δύσκολη που μόνο αν το πιστέψεις μπορείς να γίνεις ο εαυτός σου. Μόνο αν το πιστέψεις, τολμάς! Μόνο αν το πιστέψεις, νικάς!

Κείμενο – σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη

Στίχοι: Κέλλυ Σταμουλάκη – Γιάννης Προεστάκης

Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Ενορχήστρωση-μουσική διδασκαλία: Μαυρίκιος Μαυρικίου

Σκηνικά: Δέσποινα Βολίδη

Χορογραφίες: Τζένη Τοψίδου

Διανομή: Ελένη Καστάνη, Ορέστης Τρίκας, Μυριέλλα Κουρεντή, Παύλος Εμμανουηλίδης, Παναγιώτης Σούλης, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Δημήτρης Δημητρόπουλος, Γιώργος Στεφανουδάκης, Ελένη Καρβέλη, Δάφνη Καφετζή, Έλενα Παπαδημητρίου, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Γιώργος Σαμαράς, Παναγιώτης Σαχάς.

Στο πιάνο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Κέλλυ Σταμουλάκη

Περισσότερα για την παράσταση δείτε εδώ.

 

Σχόλια

Θέατρο

Περισσοτερα στην κατηγορια Θέατρο

Copyright © 2015-2016 Clevernews