Μουσική

Nat Birchall Quartet στο Beton7!

Nat Birchall Quartet στο Beton7!

Στο πλαίσιο του νέου μουσικού Project με τίτλο “Ithaca – Path to music” το Beton7 – Αrts έχει την μεγάλη χαρά και τιμή να φιλοξενεί στην σκηνή του το κουαρτέτο του σπουδαίου Βρετανού σαξοφωνίστα Nat Birchall.

Γεννημένος το 1957 στην περιοχή του Manchester έχει καταγράψει μια μοναδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια, εξερευνώντας με αφοσίωση την μουσική του John Coltrane, κυρίως της τελευταίας περιόδου του.

Συνθέτοντας υπέροχες μελωδίες διατηρώντας το spiritual ηχόχρωμα ο Nat Birchall ανήκει στους σπουδαίους μουσικούς της Μεγάλης Βρετανίας μετρώντας δέκα προσωπικά άλμπουμ.

Έχοντας αρχικά ηχογραφήσει την μουσική του στην εταιρεία “Gondwana” του Matthew Halsall, στη συνέχεια ίδρυσε την δικιά του δισκογραφική εταιρεία “Sound Soul & Spirit” αλλά τα πιο πρόσφατα άλμπουμ τα ηχογράφησε στην Jazzman Records.

Ο Nat Birchall θα παρουσιάσει την μουσική του για πρώτη φορά στο κοινό της Αθήνας σε τρεις συναυλίες 18 -19 & 20 Οκτωβρίου.

Στην συναυλία της τρίτης μέρας, Σάββατο 20 Οκτωβρίου θα  συμπράξουν στην σκηνή ως καλεσμένοι του Nat Birchall δύο από τους σπουδαιότερους Έλληνες μουσικούς.

Ο Χάρης Λαμπράκης στο νέυ και ο Νίκος Σιδηροκαστρίτης στα τύμπανα.

Nat Birchall Quartet

Nat Birchall – Soprano & tenor saxophones, bells, percussions

Adam Fairhall – Piano

Seth Bennett – Bass

Andy Hay – Drums, percussions 

Special guests on Saturday 20 October: Harris Lambrakis & Nikos Sidirokastritis

Project: Ithaca- Path to music

18, 19 & 20 Οκτωβρίου 2018

Ώρα Έναρξης: 21:30

Είσοδος: 20 ευρώ

Beton7, Πύδνας 7, Βοτανικός, τηλ. 210 7512625

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews