Μουσική

No quarter: A tribute to Led Zeppelin!

No quarter: A tribute to Led Zeppelin!

O Σταυρός του Νότου, έχοντας κλείσει τα 20 χρόνια του και συνεχίζοντας για την 3η δεκαετία μιας σπουδαίας μουσικής πορείας, φιλοξενεί και φέτος καλλιτέχνες που έχουν τιμήσει τις 3 σκηνές με την παρουσία τους τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και νέους, πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες που βρίσκουν έδαφος να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.

Οι No Quarter είναι μία τετραμελής μπάντα από την Αθήνα που παίζει και αναπαριστά ζωντανά τα κομμάτια και τις συγκινήσεις που θα μπορούσε κανείς να βιώσει σε ένα live των θρυλικών Led Zeppelin!

Αποτελούμενοι από τους  Σκούρτη «Πάπια» Δημήτρη (Φωνή), Μουρτζή Φίλιππο (Κιθάρα), Γκρίτζαλη Βαγγέλη (Μπάσο, Πλήκτρα), Καλόγηρο Κώστα (Τύμπανα) διανύουν τον τέταρτο χρόνο ενεργής πορείας και συμμετοχής σε πολλές και μεγάλες live σκηνές ανά την Ελλάδα, μένοντας πιστοί στο ύφος, το στυλ και τη δυναμική της σημαντικότερης – κατά πολλούς – μπάντας όλων των εποχών.

Σκοπός των εμφανίσεων των No Quarter είναι να ευχαριστήσουν και να ικανοποιήσουν τους οπαδούς και φίλους των Led Zeppelin όπου κι αν αυτοί βρίσκονται με ένα extra largeκαι χορταστικό setlist !!!

Πρώτη εμφάνιση της μπάντας για το 2017 θα είναι την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στο Club Σταυρός Του Νότου, στις 22.00, εν όψει της 50ής επετείου από την ίδρυση των Led Zeppelin

( No Quarter live! Led Zeppelin 50th Anniversary ).

Τιμή Εισόδου στο μπαρ: 10€ (με μπύρα-κρασί)

Σταυρός του Νότου Club, Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος,  τηλ.: 2109226975

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews