Ελλάδα

Ο φίλος του σκότωσε το 14χρονο παιδί!

Ο φίλος του σκότωσε το 14χρονο παιδί!

Στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης οι κάτοικοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως ένα 14χρονο αγόρι σκότωσε με φρικιαστικό τρόπο το συνομήλικο φίλο του

Τα δυο παιδιά έφυγαν μαζί από το αναψυκτήριο, αλλά το ένα δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι του και οι γονείς του απευθύνθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Εχεδώρου για να δηλώσουν την εξαφάνισή του. Όλοι οι κάτοικοι έψαχναν όλη τη νύχτα για να βρεθεί το αγόρι.

Την Κυριακή το πρωί γύρω στις 10.30 βρέθηκε μαχαιρωμένο στην τραχηλική χώρα στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής.

Το παιδί φαίνεται από την ιατροδικαστική εξέταση να πάλεψε με το δολοφόνο του, αφού στα νύχια του εντοπίστηκε DNA του δράστη. Λίγα μέτρα μακριά, βρέθηκε και το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε. Το γεγονός  πως το θύμα είχε το κινητό του και τα λεφτά του ήταν δείγμα πως δεν τον σκότωσαν για να τον ληστέψουν.

Από την περαιτέρω έρευνα που διεξήγε η Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος ο νεαρός έφυγε μαζί με φίλο του λίγο πριν τα μεσάνυχτα από το αναψυκτήριο και εκείνος ήταν ο τελευταίος που είδε το θύμα. Στην κατάθεσή του υπέπεσε σε αντιφάσεις και φέρεται να ομολόγησε το έγκλημά του, επειδή το τελευταίο διάστημα δεχόταν φραστικές επιθέσεις από το θύμα. Ο ίδιος κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα τωου DNA από το μαχαίρι και τα νύχια του θύματος που θα αποκαλύψουν την ταυτότητα του δράστη.

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews