Μουσική

Ο Jerome Kaluta στο Σταυρό του Νότου Club!

Ο Jerome Kaluta στο Σταυρό του Νότου Club!

Την Τετάρτη 11 Απριλίου, ο Jerome Kaluta και η πολυπληθής ορχήστρα του ανεβαίνουν για πρώτη φορά στη σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου, παρουσιάζοντας ένα δυναμικό μουσικό show !

Μαζί του ο ηθοποιός Στράτος Λύκος κάνει έφοδο στη σκηνή με ένα διαδραστικό Stand Up όπου παρεμβαίνει, σχολιάζει και «τραγουδάει»…ακόμα και εκεί που δεν πρέπει!

Ο Afro Greco performer και η παρέα του ανακατεύουν στην spicy σούπα τουςμε Afro,Funk,Soul,R’n’b,Hip-Hop,Latin,Reggae και σε συνδυασμό με τα κομμάτια από την προσωπική δισκογραφία του Jerome όπως το Le Courageux “Home” και το «Δεν Πειράζει (It’s ok)» μας δίνουν μια πλήρη γεύση από τη σύγχρονη «μαύρη» μουσική σκηνή.

Το μουσικό καραβάνι του Jerome κάνει στάσεις στην Αφρική όπου συναντά τον Papa Wemba & τον Manu Dibango, συναντά τη funk του James Brown,τη rap και τους dj’s στα club της Ν.Υόρκης, μας δίνει γεύση από το Mardi Grass το καρναβάλι της Ν.Ορλεάνης, δανείζεται το Latin boogallo της Κούβας και καταλήγει στην Ελλάδα, όπου μεγάλη έμπνευση στα τραγούδια του είναι και παραμένει η Αθήνα.

Τον Jerome Kaluta συνοδεύουν οι μουσικοί :

Πλήκτρα: Οδυσσέας Αστολόπουλος

Μπάσο: Βίκτωρ Κουλουμπής

Ηλ. Κιθάρα: Μιχάλης Καραγιάννης

Τύμπανα: Νίκος Αναστασιάδης

Τρομπόνι: Χρήστος Σπηλιόπουλος

Σαξόφωνο: Φοίβος Μποζάς

Congas: Άγγελος Πολυχρόνου

Υπεύθυνη παραγωγής: Βίκυ Παπαδοπούλου

Τετάρτη 11 Απριλίου

Ώρα έναρξης : 21.30

Τιμή Εισόδου στο μπαρ: 12€ (με ποτό)

Σταυρός του Νότου Club, Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, τηλ.: 2109226975

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews