Ελλάδα

Ο «κατασκηνωτής» υπουργός Δημήτρης Μάρδας

Ο «κατασκηνωτής» υπουργός Δημήτρης Μάρδας

Το mail Μάρδα σε φίλους που προσκαλούσε σε κάμπινγκ στη Χαβάη της Χαλκιδικής

«Φωτιές» άναψε ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ Δημήτρης Μάρδας με το e-mail που έστειλε σε φίλους και συγγενείς, προσκαλώντας τους στο κτήμα του που απέχει μια ανάσα μόνο από την παραλία στις Καβουρότρυπες, την επονομαζόμενη και Χαβάη της Χαλκιδικής.

Το mail του φυσιολάτρη υπουργού αφορούσε το περασμένο Σαββατοκύριακο και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Προσκαλείστε στο πευκόφυτο ξενοδοχείο μου των 1.000 αστέρων, στη Σάρτη της Χαλκιδικής το Σαββατοκύριακο (8/8…) με αναχώρηση για Αθήνα όποτε θέλετε εσείς.

Εμείς επιστρέφουμε Δευτέρα…», ενώ συνέχιζε με συμβουλές για τον απαραίτητο εξοπλισμό: «Αντίσκηνο και sleeping bag. Για του επιθυμούντες περισσότερες ανέσεις, σεντόνι, μαξιλάρι και λεπτό υπόστρωμα».

Εσπευδε επίσης να ενημερώσει ότι «δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα, ούτε Internet, λειτουργούν όμως τα κινητά» και συνέχιζε:

«Η θάλασσα απέχει 400 μέτρα από τον χώρο της κατασκήνωσης και όποιο άτομο θέλει κάνει ωραίο περπάτημα στο βουνό , σε μονοπάτι που καταλήγει σε ένα βυζαντινό κτίριο. Η περιοχή ονομάζεται Καβουρότρυπες και απέχει 6 χιλιόμετρα από τη Σάρτη».

Ενα σημείο του e-mail πρόσκληση, όμως, ήταν αρκετό για να ανάψει… φωτιές και να προκαλέσει την οργισμένη αντίδραση του συλλόγου ιδιοκτητών κάμπινγκ.

Ο Δημήτρης Μάρδας έγραφε ότι το κτήμα του απέχει περί τα 400 μέτρα από τη θάλασσα αλλά η περιγραφή της τελευταίας, «…έχει το μπλε σμαραγδί χρώμα και ακούγεται το βράδυ στον χώρο της κατασκήνωσης…», προκάλεσε… παρεξηγήσεις, καθώς κάποιοι θεώρησαν ότι ο υπουργός κάλεσε τους φίλους του για να κατασκηνώσουν δίπλα σε εκείνους που έχουν καταλάβει τις ακτές στις Καβουρότρυπες, κάνοντας παράνομα, ελεύθερο κάμπινγκ.

mardas-camping

O κ. Μάρδας στο κτήμα του στη Χαλκιδική

«Συγχαρητήρια στον υπουργό, είναι η λύση για να ξεπεράσουμε την κρίση!!! Προφανώς ο συγκεκριμένος υπουργός γεννήθηκε σε υπαίθριο μαντρί και θέλει να αποκαταστήσει και τους συντρόφους του!!!

Να τους χαιρόμαστε και να τους σταυρώσουμε πάλι!!!», ανέφερε σε μια αρκετά σκληρή για το ύφος της παρέμβαση ο πρόεδρος της Ενωσης Κάμπινγκ Χαλκιδικής, Αντώνης Δεληδημητρίου.

Ο ίδιος δεν γνώριζε ότι επρόκειτο για τον Θεσσαλονικιό υπουργό, αφού στη σχετική πρόσκληση που είδε το φως της δημοσιότητας δεν αναφερόταν το όνομα του Δημήτρη Μάρδα, ενώ ο τρόπος που μεταδόθηκε έδινε την εντύπωση ότι ο αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ έφερνε τους φίλους του για να στήσουν σκηνές στις Καβουρότρυπες.

Οπως αναφέρει το «Εθνος της Κυριακής», ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών μαζί με συγγενείς του είναι ιδιοκτήτες ενός πευκόφυτου δασικού κτήματος περίπου 30 στρεμμάτων -αποτελεί τμήμα ενός συνολικότερου δασοκτήματος 3.000 στρεμμάτων- σε μια απόσταση περίπου 400 μέτρων από τη θάλασσα στις Καβουρότρυπες, προς την πλευρά του βουνού.

Πηγή: Εθνος της Κυριακής

Σχόλια

Ελλάδα

Περισσοτερα στην κατηγορια Ελλάδα

Copyright © 2015-2016 Clevernews