Μουσική

Ο Leon of Athens & Fonέs + στα Church Sessions by Pepper 96.6!

Ο Leon of Athens & Fonέs + στα Church Sessions by Pepper 96.6!

Tα «μυσταγωγικά» live sessions του Pepper 96.6 στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου συνεχίζονται. Ο Pepper 96.6 δίνει ραντεβού με τη μουσική και τους ακροατές του στην Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου, στο κέντρο της Αθήνας.

Tραγουδιστές και τραγουδοποιοί, μπάντες, νέοι καλλιτέχνες παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό ακουστικό πρόγραμμα και καλούν το κοινό να ζήσει μαζί τους μια ξεχωριστή εμπειρία σε έναν υποβλητικό χώρο.

Τη Δευτέρα 8 Μαΐου o Leon of Athens και οι Fonέs + παρουσιάζουν τα γνώριμα τραγούδια του πρώτου σε ένα live εντελώς διαφορετικής ψυχολογίας και ατμόσφαιρας από αυτό που έχετε συνηθίσει.

Θα ακούσουμε νέα κομμάτια του Leon of Athens από το επερχόμενο album του «Xenos», ανάμεσά τους και το «Aeroplane» που έχει ήδη ξεχωρίσει καθώς και αγαπημένα τραγούδια από το δίσκο «Global», δίπλα σε αγαπημένες διασκευές.

Την διάθεση της βραδιάς θα χρωματίσουν με τον τρόπο τους οι Fonέs + της Μαρίνας Σάττι, μία dream team γυναικείων φωνών που τραγουδούν a cappella έχοντας ως αφετηρία τους παραδοσιακούς ήχους από όλον τον κόσμο. Στην Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου θα δούμε την extended εκδοχή τους, με μία χορωδία από 25 κορίτσια!

Church Sessions by Pepper 96.6

Leon of Athens & Fonέs +

Τιμολέων Βερέμης (Leon): φωνή, κιθάρα, ukulele

Emma Williams: πλήκτρα, φωνητικά

Kaja Magsam : drums και κρουστά

Λευτέρης Βολάνης: κιθάρα

Νίκος Γκουντινάκης: ήχος

Διεύθυνση – Διδασκαλία Fonέs + : Μαρίνα Σάττι

Ενορχήστρωση Fonέs + : Αλέξανδρος Λιβιτσάνος

Μουσική & Στίχοι: Τιμολέων Βερέμης (Leon)

Fonέs + : Νεφέλη Αμπατζή, Δάφνη Δαυίδ, Δέσποινα Δρανδάκη, Χαρά Ζαχαράκου, Φένια Ζαχαρίου, Νατάσσα Κατσίλλη, Όλγα Λάσκαρη , Αναστασία Μεγαλοκονόμου, Κατερίνα Νικολακάκη, Ερωφίλη Παναγιωταρέα, Δέσποινα Παπαδάκη, Νεφέλη Σάρρα – Παπάζογλου, Χριστίνα Πετρόγιαννη, Νεφέλη Σκοπετέα, Ντίμη Σπέλα, Βιργινία Φραγκούλατζη, Νεφέλη Μπερή

Δευτέρα 8 Μαΐου

Ώρα: 20:30

Είσοδος αποκλειστικά με προσκλήσεις

Aγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews