Μουσική

O θρυλικός DJ των Portishead επιστρέφει στο Gazarte!

O θρυλικός DJ των Portishead επιστρέφει στο Gazarte!

Ο θρυλικός Andy Smith, παραγωγός και DJ των Portishead, πρωτοπόρων του ατμοσφαιρικού beat επιστρέφει Πέμπτη 19 Απριλίου, δύο χρόνια μετά στο Roof Stage του Gazarte.

Στην καρδιά της άνοιξης ο αγαπημένος  Άγγλος παραγωγός / DJ έρχεται να μας παρασύρει σε έναν ξέφρενο χορό με ένταση και sexy διάθεση και να μας εξάψει τη φαντασία με ένα freestylevinyl only DJ set από διάφορα μουσικά είδη, ακροβατώντας με μαεστρία μεταξύ funky breakshiphoprare grooveska dancehall, ήχους της Καραϊβικής και northern soul.

Ο Andy Smith αποτελεί μία από τις περιπτώσεις καλλιτεχνών που δύσκολα περιγράφονται με λέξεις. Με πλούσια δισκογραφία στο ενεργητικό του, αποτελεί τον πρώτο σε μια γενιά παραγωγών που εξερεύνησε ήδη από τα τέλη των 80’s το hiphop και το sampling με πιο ατμοσφαιρική διάθεση και αποτελεί έναν από τους λίγους DJs που παρουσιάζουν μέχρι σήμερα αδιάκοπα ένα σπάνιο ηχητικό όραμα στα turntables.

Με μια σειρά από καινοτόμες κυκλοφορίες, όπως το «The Document«, τη ‘Βίβλο’ των DJs, και αρκετές διακρίσεις (το όνομά του έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τους καλύτερους DJs όλων των εποχών σύμφωνα με το MusicRadar – www.musicradar.com/news/dj/the-20-greatestdjsofalltime-399014/6), αποτελεί μια σταθερή αξία στο χώρο των DJs και θεωρείται ως η… επιτομή του selector με βαθύτερη γνώση της Μουσικής, την οποία έχει αποκτήσει με πολλά χρόνια αναζήτησης και αστείρευτη όρεξη.

Ο Andy Smith ξεδιπλώνει το αστείρευτο ταλέντο του μέσα από συνεργασίες, ως το ήμισυ των Dynamo Productions (με τον παραγωγό Boca 45) αλλά και σε solo projects ως digger για Samplesπου χρησιμοποιήθηκαν με επιτυχία από τους PortisheadProdigyLack of Αfro καθώς επίσης και σε soundtracks ταινιών. Αναμφισβήτητα, oπολύπλευρος μουσικός  χαρακτήρας του αποτυπώνεται στα DJ sets και residencies που παρουσιάζει από το Λονδίνο μέχρι την άκρη του κόσμου τις τρεις τελευταίες δεκαετίες.

Gazarte Roof Stage

Πέμπτη 19 Απριλίου

Ώρα έναρξης: 22.30

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 4€

*** Τα εισιτήρια είναι θεάματος & δεν περιλαμβάνουν ποτό

Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι, τηλ. 210 3460347

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews