Μουσική

Ο Tonino Carotone στο Athens Music Festival!

Ο Tonino Carotone στο Athens Music Festival!

Ο τέταρτος προσκεκλημένος του Athens Music Festival το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, ο εκκεντρικός Βάσκος καλλιτέχνης Tonino Carotone συναντά το γκρουπ που τάραξε τα νερά της εγχώριας μουσικής σκηνής, τους Locomondo και τον μοναδικό Πάνο Μουζουράκη.

Ο καλλιτέχνης με το ναπολιτάνικο πάθος, Antonio de la Cuesta, γνωστός σε όλους ως Τοnino Carotone που καταφέρνει να συνδυάσει τις μουσικές του κόσμου με έναν μοναδικά αξιαγάπητο τρόπο επιστρέφει στη χώρα μας!

Ο ήχος του Carotone θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν πάντρεμα σύγχρονης λαϊκής μουσικής του δρόμου, με έντονη την επιρροή της Ιταλίας. Δεν λείπουν οι αναφορές σε έθνικ ήχους που προσθέτουν ιδιαιτερότητα στο σύνολο τους. Οι μελωδίες είναι νοσταλγικές, χωρίς να λείπει η ηλεκτρονική αισθητική και η παιγνιώδης διάθεση.

Τα τραγούδια του αποπνέουν κάτι το «παλιομοδίτικο» και παράλληλα διασκεδαστικό με στίχους συχνά ειρωνικούς, σαρκαστικούς ή ακόμα και σουρεαλιστικούς. Η ενέργεια του παραμένει πάντα punk, όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, πιστοποιώντας τον τίτλο ενός «σύγχρονου κλασσικού» με στοιχεία από ska, reggae, latin, rock αλλά και από την Ισπανική, Ιταλική, Γαλλική, και Μεξικάνικη λαϊκή μουσική.

Opening Act : Σοφία Κουρτίδου

Ώρα έναρξης : 21.00

ΠΛΑΤΕΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΟΡΘΙΩΝ 10€ (5€ το ποτό)

STANDS ΟΡΘΙΩΝ 20€ (10€ το ποτό)

ΚΑΘΗΜΕΝΟΙ

A’ Ζώνη: 30€ (10€ το ποτό)

Β’ Ζώνη: 25€  (10€ το ποτό)

Γ’ ΖΩΝΗ: 20€  (10€ το ποτό)

2 ΘΕΩΡΕΙΑ ΔΕΞΙΑ & ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ: 20€ (5€ το ποτό)

 

Σχόλια

Μουσική

Περισσοτερα στην κατηγορια Μουσική

Copyright © 2015-2016 Clevernews